Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Προσεχώς Ελληνίδες!


Γράφει ο Δευκαλίων
Τραγική επιβεβαίωση της στήλης…
Όταν δημοσιεύσαμε το άρθρο με τίτλο «Οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες», την Tετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011, ήμασταν βέβαιοι ότι πολύ σύντομα αυτή η ακραία θέση μας θα επιβεβαιώνονταν από την ίδια την ζωή.
Και δυστυχώς αυτές τις ημέρες ήρθαν έγκριτες ιταλικές εφημερίδες να επιβεβαιώσουν την θλιβερή αλήθεια. Ελληνίδες πόρνες έχουν κατακλύσει τις αγορές αγοραίου έρωτα της Ρώμης.
Παρόμοια κατάσταση θα συναντήσει και ο επισκέπτης της Κωνσταντινούπολης. Όποιος Έλληνας επισκεφθεί την Βασιλεύουσα θα νοιώσει ντροπή όταν δει πανέμορφες συμπατριώτισσες μας να συχνάζουν στα μπαρ των κεντρικών τουριστικών ξενοδοχείων ψάχνοντας πελάτες της μιας νύχτας. Βλέπετε στην Τουρκία οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι εντυπωσιακοί και υπάρχει άφθονο χρήμα!
Εκεί μας κατάντησαν οι αρχικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου και η συνέχιση αυτών των πολιτικών από τον Αντώνη Σαμαρά.  Η Ελλάδα σήμερα κάνει εξαγωγή πορνείας. Και πως μπορούσε να γίνει διαφορετικά;
Οι νέες γυναίκες ανεξάρτητα του μορφωτικού και κοινωνικού τους επιπέδου γνωρίζουν ότι είναι μάλλον απίθανο να βρουν μία αξιοπρεπή εργασία. ...
Η οικονομική κατάσταση της χώρας όπως την κατάντησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και πολιτικές, δεν δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και ιδιαίτερα στις νέες γυναίκες. Αντίθετα καταστρέφουν και αυτές που υπάρχουν. Τα στατιστικά στοιχεία το αποδεικνύουν και είναι αμείλικτα!
Όμως οι στοιχειώδεις ανάγκες της ζωής δεν περιμένουν. Και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που αντί να επιλέξουν τον δρόμο του αγώνα επιλέγουν την εύκολη λύση. Και μία από τις εύκολες λύσεις είναι και η πορνεία.
Θυμόμαστε όλοι  τις δεκαετίες του 1990 και 2000, στις επαρχιακές πόλεις της χώρας τι έγραφαν οι διαφημιστικές επιγραφές των κάθε λογής και φύσεως ναών του πληρωμένου έρωτα: Προσεχώς Ρωσίδες!
Ήταν η εποχή που τα ανθρώπινα θύματα της κατάρρευσης του σοσιαλιστικού στρατοπέδου στοιβάζονταν όπως το κρέας στην μηχανή του κιμά,  στα νύχια των συμμοριών σωματεμπορίας, τους εμπόρους λευκής σάρκας!
Άλλαξαν όμως τα πράγματα. Η χώρα μας πλέον και εξ αιτίας επιλογών εθνικών ολετήρων όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, που παραμένει ακόμα ατιμώρητος εξ αιτίας της ανοχής του Αντώνη Σαμαρά, κατάντησε να μετατραπεί η πατρίδα μας σε Ουκρανία.
Δεν αργεί λοιπόν να έρθει η ώρα που στις επαρχιακές πόλεις της Τουρκίας, της Ιταλίας κι αλλού, θα αναρτηθούν διαφημιστικές επιγραφές που θα γράφουν: Προσεχώς Ελληνίδες!

 * Μέρος του μοντάζ από "Το Γρέκι"

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.