Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πότε έλεγες αλήθεια κ. Γ. Παπακωνσταντίνου;

Μετά τη λίστα Λαγκάρντ και τη λίστα Μέρκελ ακόμη ένα έγγραφο με την υπογραφή του πρώην Υπουργού Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου έρχεται στην δημοσιότητα σαν κερασάκι στην τούρτα. Πρόκειται για μια έγγραφη απάντησή του σε ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με θέμα τη «φοροδιαφυγή προσώπων στο εξωτερικό», όπου ο πρώην υπουργός με ημερομηνία 6.6.2011, αναφέρει πως «το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν κατέχει κατάσταση με του Έλληνες φορολογούμενους, φυσικά και νομικά πρόσωπα, που διατηρούν καταθέσεις ή που μετέφεραν κεφάλαια σε Τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού και ειδικότερα στην Ελβετία».
Δηλαδή, για ακόμη μία φόρα υπάρχουν «ανακρίβειες» στα όσα ισχυρίζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ότι δηλαδή είχε δώσει στον τότε πρώην Ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη, λίστα με 20 από τα ονόματα, των 1.991 προσώπων που περιείχε η λίστα Λαγκάρντ, ενώ στη συνέχει η λίστα παραδόθηκε και στον νέο Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γιάννη Διώτη, που διαδέχθηκε τον κ. Καπελέρη.
Εμείς τι να πούμε...
Δείτε το έγγραφο εδώ
Διαβάστε επίσης:

Παίζουν τον «παππά» με τη λίστα της Λαγκάρντ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.