Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Κασιδιάρης: Μωρές παρθένες Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου


Επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής.

«Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου κάνουν τις μωρές παρθένες. Δεν έχει βρεθεί ένας εισαγγελέας; Το ίδιο και για τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Διώτη και Καπελέρη…», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Δεν ξέρει το κράτος πως προφυλακίζονται οι εγκληματίες…; Τους πιέζεις… να μαρτυρήσουν. Στη χώρα μας οι λειτουργοί έχουν ξεφτιλίσει τους θεσμούς. Η τετράδα της διαφθοράς κοιμάται ήσυχη και την ίδια στιγμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, αίρεται η ασυλία τους…”

Ο Κασιδιάρης ρώτησε «γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;» για να πάρει την απάντηση απο τον υπουργό Αιγίου Κ. Μουσουρούλη οτι έχει ήδη ζητηθεί.

«Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας… Ποιός καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!» απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια…
ανεβάζοντας στροφές είπε: «Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια, ότι έχουμε καθαρά χέρια. Εχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση»!

Ο Κασιδιάρης ολοκλήρωσε την ομιλία του χρησιμοποιώντας ειρωνικό ύφος συνέχισε: «Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει αυτό το ειδικό βάρος αλλά ο Φώτιος Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροικανούς».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.