Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Έχω πάρει και εγώ μαύρα λεφτά»! [Αμετροέπεια, ειρήσθω εν παρόδω ή "γλώττα... τ' αληθή λέγει... " εν τη ρύμη του λόγου;]

Φόροι... φόροι... φόροι... και στο τέλος υποκρισία...
Σε... απροσδόκητες αποκαλύψεις προέβη ο Αχαιός βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος σε συνέντευξή του στο πρωινό του ANT1. Αφού υποστήριξε ότι «Τελικά γίναμε Βουλγαρία» (!) σχολιάζοντας τις νέες μειώσεις μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό αλλά και το νέο μέτρο σχετικά με την μείωση κατά 50% της αποζημίωσης των απολυθέντων ανεξαρτήτου προϋπηρεσίας.

«Αντί να γίνουμε επενδυτικός παράδεισος, γίναμε παράδεισος προς αποφυγή» συνέχισε ο κ. Σπηλιοτόπουλος και παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει πάρει και ο ίδιος μαύρα χρήματα. Συζητώντας για την φοροδιαφυγή και την ανασφάλιστη εργασία, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «Και εσείς και εγώ, έχουμε πάρει μαύρα.

Πριν γίνω βουλευτής εργαζόμουν και ο εργοδότης μου έδινε το μισό μισθό κανονικά και τα υπόλοιπα... μαύρα! Ας πούμε τα πράγματα όπως είναι επιτέλους» κατέληξε προς κατάπληξη των παρευρισκομένων στο πλατό.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.