Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο (πολιτικά) σχιζοφρενής Αντώνης Σαμαράς "τρώει" το Νίκο Σταυρογιάννη!


Σύνταγμα της Ελλάδος:Άρθρο 60, παρ. 1: Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.

Άρθρο 61, παρ. 1:
 Ο βουλευτής δεν καταδιώκεται ούτε εξετάζεται με οποιονδήποτε τρόπο για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων. 



Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!  
Αναθέσαμε σ' έναν τρελό σαμαροκαβαλημένο να μας κυβερνήσει! Είμαστε άξιοι της τύχης μας! Θα μου πεις, πού να βρεις γνωστικούς επίδοξους σωτήρες στο Λαμογιστάν; Ανομβρία! Ο προηγούμενος, ο GAP, δεν ήταν τρελός; Και ο προ-προηγούμενος, o KAK, τι ήταν; Γνωστικός; Μήπως ο προ-προ-προηγούμενος, ο ΚΓΣ, κατά κόσμον "Κινέζος", είχε σώας τας φρένας;

Από τους σάπιους καρπούς τους γνωρίσαμε όλους και εννοήσαμε - όσοι τέλος πάντων εννόησαν - ότι εκείνοι που συνωστίζονται για να μας κυβερνήσουν είναι  ψεύτες, προδότες του λαού, φιλοτομαριστές και ανεγκέφαλοι. ...

Βέβαια, κι εμείς οι ψηφοφόροι μυαλό δεν βάζουμε και διαρκώς υποτροπιάζουμε, ξαναγυρνώντας εκεί που φτύναμε και προσκυνώντας αυτούς που μας βιάζουν και μας εξαπατούν. Βλέπετε η σχιζοφρένεια είναι πανεθνική νόσος, όπως και η μα@@κία. Περαστικά μας, επιτέλους!

Πάντως ο Αντώνης Σαμαράς κάτι κατάλαβε για το πρόβλημά του και πρόσφατα (15/10/2012)προσέλαβε ψυχίατρο για να τον κουράρει. Είναι ο αξιότιμος Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Το μεγαλύτερο προσόν του ψυχιάτρου αυτού είναι ότι έχει σύζυγο Γερμανίδα! Φαίνεται, όμως, ότι ο χρόνια ψυχοπαθής Πρωθυπουργός της συμφοράς μας, ή δεν πήρε τα φάρμακά του ή η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Ας δούμε λίγο το ιστορικό του ασθενούς που ανέλαβε με το βούρδουλα να μας χορέψει στο ταψί ταχύσυρτο καλαματιανό, ωιμέ, αλί και τρισαλί...

Ο Σαμαράς (στις 6/5/2010) διέγραψε την Μπακογιάννη επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.

Μετά (13/2/2012) διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΝΑΙ.

Στη συνέχεια κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Μπακογιάννη για να ενταχθούν στο κόμμα της, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.


Η Μπακογιάννη, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

 Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ, και η Ντόρα Μπακογιάννη τρέχει να διοριστεί βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., ενώ είχε δηλώσει πως, αν η ΔΗΣΥ δεν έμπαινε στη Βουλή, η ίδια θα αποσυρόταν από την πολιτική. (avgi, 26/05/2012)

Κι ερχόμαστε στο τραγικό σήμερα:

Τη σωτήρια ημέρα της Κυριακής, 21/10/2012, ας την ονομάσωΚυριακή της Ορθοδημοκρατίας,  ενεφανίστη ο έχων σώας τα φρένας και αλώβητη συνείδηση βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ., Νίκος Σταυρογιάννης, στη Realnews, και δήλωσε ευθαρσώς μεταξύ άλλων τα εξής σοβαρά, λογικά και δίκαια:

«Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά, φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας δηλαδή, χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω και με αυτά τα άδικα  και σκληρά μέτρα μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας. (...)

Με τέτοια ποσοστά ανεργίας που - θυμηθείτε το - σε λίγους μήνες θα είναι στο 30%, και την ύφεση σίγουρα πάνω από 4% και το 2013, καμιά κοινωνία δεν αντέχει και καμιά οικονομία δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. (...)

Ο δρόμος που ακολουθούμε δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Αντί να πληρώσουν αυτοί που φταίνε, όσοι δηλαδή απέκτησαν με όχι νόμιμο τρόπο επί τόσα χρόνια κινητή και ακίνητη περιουσία, στη συνέχεια να συνεισφέρουν αυτοί που μπορούν και στο τέλος να ζητήσουμε κι άλλες αιματηρές θυσίες από τους φτωχούς,  εμείς ακολουθούμε τον λάθος δρόμο που έδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. (...)

Είναι λάθος πρώτα για την πατρίδα και την κοινωνία και μετά για την παράταξη, που θα πληρώσει πολιτικά και την έλλειψη συνολικού σχεδίου και την ανυπαρξία πλάνου διαχείρισης μιας πολύ δύσκολης κατάστασης την οποία οφείλαμε να γνωρίζουμε ότι θα παραλάβουμε. (...)

Η δόση από μόνη της, παρότι τη χρειαζόμαστε, δεν λύνει το πρόβλημα. Και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι από αυτά τα χρήματα ελάχιστα θα πάνε στην πραγματική οικονομία. Και προσωπικά δεν έχω πειστεί ότι από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ένα, έστω και μικρό, τμήμα θα πάει στην πραγματική οικονομία. (...)

Αν τα μέτρα είναι αυτά που ακούμε και διαβάζουμε, γιατί δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση - εγώ τουλάχιστον δεν έχω - τότε ναι, δεν μπορώ να τα ψηφίσω, γιατί αναιρώ αυτά που έλεγα και λέγαμε πριν κάποιους μήνες. Είναι άδικα, σκληρά, αναποτελεσματικά και δεν δίνουν προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον. (...)

Τα περί διαγραφών δεν με αφορούν και δεν μ' ενδιαφέρουν. Ρωτήστε αυτούς που τα λένε, προσκολλημένοι σε άλλες εποχές.»

Συγχαρητήρια, Νίκο Σταυρογιάννη! Επιτέλους, να κι ένας Άνδρας στη Νέα Δημοκρατία με περιεχόμενο στο κεφάλι του και στα παντελόνια του! Μακάρι να εμφανιστούν κι άλλοι!

 Η διαγραφή ήρθε άμεσα, όπως ακούσατε και στο video, και άμεση ήταν και η απάντηση του διαγραφέντος βουλευτού. Την παραθέτω αυτούσια από τη real.gr:

«Με τις διαγραφές δεν λύνεις τα προβλήματα αξιοπιστίας και συνέπειας και κυρίως δεν αντιμετωπίζεις το σύνθετο και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και τα τρομακτικά αδιέξοδα που βιώνει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτά προσδιόρισα και επεσήμανα στη συνέντευξή μου, υπενθυμίζοντας όσα υποστηρίζαμε από την εποχή του πρώτου μνημονίου. Ότι τα μέτρα αυτά είναι άδικα, σκληρά και συγχρόνως αναποτελεσματικά και αποτυχημένα. Κάποιοι μέσα σε λίγους μήνες, το ξέχασαν και διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους των δανειστών μας περικοπές και μέτρα που ξέρουν πως θα χειροτερέψουν την κατάσταση και ότι δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεσμευτήκαμε για επαναδιαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο, αποδεχόμενοι τους δημοσιονομικούς στόχους του προγράμματος, αλλά με άλλο μείγμα πολιτικής. Και είχαμε προτείνει συγκεκριμένα μέτρα (Ζάππειο 1,2). Όλα αυτά τα ξέχασαν και αποφάσισαν τη συνέχιση της ίδιας κοινωνικά άδικης και οικονομικά αποτυχημένης πολιτικής.

Με διέγραψαν γιατί δεν μπορώ να τους ακολουθήσω στις οβιδιακές μεταμορφώσεις τους. Ας είναι, όλοι κρινόμαστε και οι πολίτες απαιτούν συνέπεια λόγων και έργων από όλους μας, και όχι ψεύτικες υποσχέσεις προεκλογικά και άλλη πολιτική μετεκλογικά. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος πολιτική εκτίμηση, αλλά η κοινωνία βράζει.

Η αίσθηση της κοινωνικής αδικίας σε βάρος των ασθενέστερων, που επιτείνεται από τις αποκαλύψεις για τις ποικιλώνυμες λίστες και τη συνέχιση της προστασίας όλου του "συστήματος παρακμής", που ευθύνεται γιατί φτάσαμε ως εδώ, θα πυροδοτήσει την κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα και την κοινωνία.

Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν και να το προλάβουν, αλλάζοντας πολιτική, δίνοντας ελπίδα και προοπτική, λέγοντας όλη την αλήθεια στους πολίτες, επιμερίζοντας δίκαια τα βάρη, αφού πρώτα πληρώσουν οι κλέφτες και οι επίορκοι. 

Θα συνεχίσω να υποστηρίζω τις απόψεις και τις θέσεις μου υπηρετώντας με συνέπεια αρχές και αξίες που πιστεύω. Γι' αυτό και καμιά απόφαση πειθαρχικού οργάνου δεν μπορεί να με διαγράψει πραγματικά και μάλιστα με άνωθεν εντολή από όσα υπηρέτησα αδιάλειπτα και με συνέπεια τόσα χρόνια».

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια στο Νίκο Σταυρογιάννη.
Καλή συνέχεια από το βήμα της Βουλής!

Ακούστε και τη συνέντευξη του αντάρτη βουλευτή στο lamiastar

Περαστικά στον Αντώνη Σαμαρά και σε όλους όσους επίορκους βΟλευτές τον ακολουθούν στις σχιζοφρενικές κωλοτούμπες τους. 

Όσο για μας, μαύρη είν' η νύχτα στη γραικιά, και το ξημέρωμα πολύ θ' αργήσει...

Θαυμάστε τώρα και τον τσάρο της ανοικονόμητης οικονομίας μας, με το μεγάλο έλλειμμα στον εγκέφαλο. Παρατηρήστε τις εκφράσεις και τη νευρικότητά του, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, έστω κι αν δεν είστε ψυχίατροι: 



Και για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, δείτε τώρα τα άπαντα του ηρωικού Ιωάννη Μιχελογιαννάκη:



Ζήτω η Δημοκρατία των σχιζοφρενών!
Όλοι μαζί, ΖΗΤΩΩΩ!
Η Δημοκρατία ποτέ δεν πεθαίνει!
Πεθαίνουν οι πεθαμένοι, βρε ανόητοι φοβιτσιάρηδες;

********* 

Υστερόγραφο:

Για να μην παραπονιέστε εσείς οι "σοσιαλιστές" ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι καραδημοκρατικό κόμμα, θυμηθείτε τις επιδόσεις του Γιώργου Παπανδρέου σε διαγραφές:

Στις 6/5/2010,  ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, διέγραψε την κ. Σοφία Σακοράφα και τους κ. Γιάννη Δημαρά και Βασίλη Οικονόμου, που και οι τρεις δήλωσαν «παρών» στην ψηφοφορία.

Στις 13/2/2012εκτός Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν οι βουλευτές: Σπ. Κουβέλης, Α. Βαγενά, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Λ. Κατσέλη, Β. Παπανδρέου, Λ. Μίχος, Μ. Κυριακοπούλου, Α.Τριανταφυλλόπουλος, Β.Τόγιας, Γ. Κασάς, Χ. Καστανίδης, Κ.Τεκτονίδου, Χρ.Κατσούρας, Γ. Μιχελογιαννάκης, Θ. Παραστατίδης, Αλ. Αθανασιάδης, Γ. Παπαμανώλης. Οδ. Βουδούρης, Τσ. Μαντατζή, Ηλ. Θεοδωρίδης, Γ. Αμιρίδης και Χρ. Μαγκούφης.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.