Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ, [Καλογερόπουλος ο κορυφαίος ηθοποιός του νέου Ελληνικού κινηματογράφου: "Ένας χρεωμένος ηθοποιός φεύγει από την Αθήνα για ένα ερημωμένο μεσσηνιακό κάστρο, όπου θα γνωρίσει μια σειρά από παράξενους ανθρώπους και ακόμη πιο παράξενες περιπέτειες..."

Πολλοί θα πρέπει να δουν και την εκπομπή για να καταλάβουν το νόημα της ταινίας.
Όπως είπε και ο Λογοθέτης: η ταινία είναι προφητική και μπροστά από την εποχή της.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι κατανοητή,σημαίνει ότι οι άλλοι είναι πίσω...


Ο Τηλέμαχος είναι ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός. Παρά το ένδοξο παρελθόν, το παρόν του είναι θεοσκότεινο αφού χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, με το άγχος να τον τρελαίνει.

Έτσι, στα 50 του, φορτώνει κρυφά τα τελευταία του υπάρχοντα, τα σκηνικά απ’το θέατρο και πάει στο Πολύπυλο, ένα κάστρο στα ορεινά της Πύλου.

Εκεί ζουν δυο αδέρφια μέσα στη τρέλα και μονίμως μαλωμένα, απομονωμένοι στο κάστρο εκτρέφοντας άλογα.

Ο Τηλέμαχος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί αλλά δεν υπάρχει τίποτα που δε βελτιώνεται με ένα από τα τσιγαριλίκια του Μπάμπη του Φου!

Η Βάνα Μπάρμπα -μυλωνού Χάιδω- προσπαθεί να βιάση τον Καλογερόπουλο μέσα στον πέτρινο μύλο της…γ@μα τ΄ αλεύρι μάνα μου (ατάκα της ταινίας)


Διαβάστε και δείτε ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ:

Οι Ιππείς Της Πύλου 




  την 16 Φεβ 2012
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ: http://www.sourlis.gr/

https://www.facebook.com/pages/Fortezza-Club/171075536306167

http://stapountzis.car.gr/bikes/
STAPOUNTZIS - Σταπουντζης Μαριος


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.