Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

kalami.net: Δεν είναι ανέκδοτο: Συνεδρίασε η...Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής (Σας ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, επειδή...)

Οι βολευτές, αφού παραδέχτηκαν ότι απότυχαν με το κρατικοδίαιτο ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), προθυμοποιήθηκαν να το...ξαναφιάξουν και αυτό είναι που...τρομάζει την Ομογένεια. Ομολογούμε ότι το ενδιαφέρον των πολιτικών της Ελλάδας γιά τους Απόδημους είναι συγκινητικό και σίγουρα η πείρα-συνεισφορά τους στην δημιουργία μιάς ''ευημερούσας Ελλάδας'', θα συμβάλει και στην τέλεια ''οργάνωση'' της Ομογένειας... Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Τσιάρας, ευτυχώς, τους ξακαθάρισε ότι ''τα κόλπα'' του παρελθόντος τέλειωσαν... Στην Επιτροπή μίλησαν και τρεις πρώην αξιωματούχοι του ''νεκρού'' γιά πολλά χρόνια, ΣΑΕ... Τα πρακτικά της συνεδρίασης, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής σύντομα, δηλ. σε 20-30 ημέρες, όπως συνηθίζεται.

Δραματική και σοκαριστική ομολογία προς την Ομογένεια, υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου γιά τον Απόδημο Ελληνισμό...(Διαβάστε)


Παναμερικάνικη διάσκεψη προέδρων ομογενειακών Οργανώσεων γιά την Ελλάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα πραγματοποιηθεί παναμερικάνικη (ΗΠΑ) διάσκεψη προέδρων, ομογενειακών Οργανώσεων στην Ουάσιγκτον, 31 Νοεμβρίου, με ένα και μοναδικό θέμα: ''Πως θα βοηθήσουμε την Ελλάδα''. Στην διάσκεψη θα μπορούν να συμμετάσχουν και πρώην πρόεδροι Οργανώσεων ...



To περιοδικό Spiegel ''ξετινάζει'' με ονόματα 'Ελληνες πολιτικούς γιά διαφθορά

Το έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας: Πώς έσωσε τις ξένες τράπεζες ο Γ. Παπανδρέου

Πρωθυπουργέ  Σαμαρά, μην καταστρέφεις την Ελλάδα,
μην την οδηγείς σε εμφύλιο

ΥΣ: Επειδή τελευταία έχουμε γίνει αποδέκτες διαφόρων εξωδίκων, αντί της παραπάνω πηγής,  παρακαλούμε τους αποστέλλοντας να απευθύνονται στην κύρια πηγή.  Οι αναδημοσιεύσεις στον παρόντα χώρο έχουν την έννοια της ενημέρωσης και της διατήρησης ως αρχείων  κάποιων θεμάτων που περιμένουμε διαψεύσεις  τοποθετήσεις, κλπ, χωρίς να υιοθετούμε κατ' ανάγκη το περιεχόμενο.
Νάσος
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.