Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

kalaminet: Οι ''μπαρούφες'' περί έκτακτης αναχώρησης Ε. Βενιζέλου από ΗΠΑ, εξαιτίας... τυφώνα [Μήπως κάποιοι μας επεξεργάζονται ;]

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, την Πέμπτη θα είναι στην Ουάσιγκτον [Με ή χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα; θα δείξει από Δευτέρα...]

Δημοσιεύτηκε ότι «...ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφει στην Ελλάδα Κυριακή, για να αποφύγει πιθανό αποκλεισμό από τυχόν διακοπή της λειτουργίας του αεροδρομίου της Ουάσιγκτον λόγω του τυφώνα ''Σάντι"...». 
Για όσους ζουν στις ΗΠΑ, η δικαιολογία είναι αστεία. 
Και να κλείσει το αεροδρόμιο από τον τυφώνα (κατηγορίας 1, δηλ. μικρός), αυτό θα γίνει για λίγες ώρες την Δευτέρα, που υποτίθεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλούσε στο....Brookings. 

Αλλά το αστείο είναι ότι:
 στο πρόγραμμα του Ινστιτούτου ΔΕΝ υπήρχε ΠΟΤΕ εξαγγελία για οποιαδήποτε ομιλία του


 (παρά τα αντίθετα δημοσιεύματα από ''παπαγαλάκια'' Αθήνας).

Σχόλιο: Ενώ το kalami.net ισχυρίζεται ότι ο Βενιζέλος επιστρέφει λόγω τυφώνα, ο Αβραμόπουλος πάει στην Αμερική. (Βέβαια θα μου πει κάποιος (λέω εγώ... ας πούμε ...νομικός σύμβουλος) άλλο Ουασιγκτον και άλλο Νέα Υόρκη... ρε blogger!!!

Συμφωνώ!  Μάλλον ο τυφώνας  ή έχει πολύ καλό γούστο ή του αρέσει να βοηθάει στα αδιέξοδα!!!

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.