Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Σε σκόπιμες αντιφάσεις ή σε δημοσιογραφική απειρία υπέπεσε ο νεαρός παρουσιαστής του συγκροτήματος Αλαφούζου; (video)

Όποιος παρακολούθησε ζωντανά την εκπομπή ή δει τα παρακάτω video θα βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόλο που παίζει το ΣΚΑΙ όπως και τη μεθόδευση του ιδιοκτήτη του να παίζει με τα πρόσωπα της πολιτικής. Η Χ.Α σήμερα είναι το κόμμα που πουλάει και η αρνητική έστω διαφήμιση φέρνει έσοδα στα κανάλια και από την άλλη στέλνει μηνύματα στα υπόλοιπα λεγόμενα δημοκρατικά κόμματα. Είναι σαν να τους λέει: "...για ακούστε όλοι την αποκλείσατε τη Χ.Α εγώ μπορώ να την πριμοδοτήσω και να σας μειώσω τα εκλογικά σας ποσοστά."

Εάν ο σκοπός τους όντως ήταν να κατατροπώσουν τον Μιχαλολιάκο σίγουρα απέτυχαν, εάν όμως προσπάθησαν να πριμοδοτήσουν (όπως υπαινίσσομαι) το κίνημα Χ.Α το πέτυχαν και μάλιστα επέλεξαν τον πιο κατάλληλο πρόσωπο, έναν αμήχανο παρουσιαστή, μάλλον αδιάβαστο σίγουρα αμετροεπή με μία βλακώδη έπαρση του κυρίαρχου της τέταρτης εξουσίας. Η εμφάνιση του νεαρού θλιβερή, απέναντι σε έναν παλαίμαχο νεοναζιστή γνωστό για την ηγετική του δεξιότητα και την ρητορική του δεινότητα αλλά και δυνατότητα. ...


Το κίνημα της Χ.Α το έχουν υποτιμήσει πάρα πολύ, ακόμη δε περισσότερο όλοι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες που τάχα το πολεμούν με την απαξίωση. Τα κινήματα αυτά απευθύνονται στο πιο εξαθλιωμένο τμήμα του πληθυσμού.

Παραθέτω ένα ωραιότατο τμήμα από άρθρο του Στάθη:

"Για την ώρα η Χρυσή Αυγή απευθύνεται σε ένα μέρος του εκλογικού σώματος που χωρίζεται κι αυτό με τη σειρά του σε δύο μέρη: σε αυτούς που σχετίζονται λίγο η πολύ με τον καθημερινό φασισμό του καφενέ (δεν έχουν περί πολλού τις γυναίκες, απεχθάνονται τους «τοιούτους», έχουν σε περιωπή τον εαυτόν τους κι άλλα νουνεχή και ηθικά παρόμοια) και σε εκείνους που έχουν οργισθεί κι απελπισθεί, παραμένοντας όμως παγιδευμένοι στα κλισέ μιας ζωής του τύπου «όλοι ίδιοι είναι», «τίποτα δεν γίνεται», «ωχ αδερφέ», «εγώ θα βγάλω το φίδι απ’ την τρύπα», «κι ο Στάλιν έκανε εγκλήματα» κι άλλα τέτοια ευφυή, που υπονομεύουν τη δημοκρατία κάνοντάς την χρήσιμη στους λίγους κι άχρηστη στους πολλούς - είναι το ποσοστό εκείνο
που τα «ξέρει όλα» (και συνεπώς δεν μαθαίνει τίποτα), που γηράσκει χωρίς να διδάσκεται, που απέχει(νομίζοντας ότι είναι υπεράνω κι έτσι αφήνει το γήπεδο σε αυτούς που το βάζουν κάτω και του αλλάζουν τα φώτα).
Τα παρήγορον είναι ότι τα φασιστικά κινήματα, αν δεν πάρουν την εξουσία εγκαίρως για αυτά (ΜουσολίνιΧίτλερΦράνκο), περιθωριοποιούνται εκ νέου η ενσωματώνονται
στο αστικό σύστημα - στο οποίον άλλωστε ανήκουν (Λεπέν, Λίγκα του Βορρά, Αυστριακή ακροδεξιά κι άλλα). Το επικίνδυνο όμως υπερτερεί του παρήγορου,
διότι ο φασισμός, ακόμα κι αν κλείσει έναν κύκλο και συρρικνωθεί ξανά, χωρίς να προλάβει στο μεταξύ να πάρει την εξουσία, λουφάζει, έστω σε μικρά πάλι σχήματα, και περιμένει την επόμενη ευκαιρία. Επίσης,
όσον κάνει τον κύκλο του, όπως τώρα η Χρυσή Αυγή, και πριν πάλι να συρρικνωθεί, έχει ήδη πιέσει το εργατικό κίνημα, έχει ήδη προσφέρει χρυσές υπηρεσίες
 στον καθωσπρέπει φασισμό της εξουσίας! Των πολυεθνικών, των τραπεζών και των πάσης φύσεωςνεοφιλελεύθερων ακροδεξιών.
Οπως αυτών που τώρα κόβουν μισθούς και συντάξεις, πουλάνε γη και ύδωρ - ή μήπως αυτή η πολιτική δεν είναι φασιστική; Επειδή δεν κυβερνάει ο κ. Μιχαλολιάκος και κυβερνάει η Τρόικα είναι μικρότερος ο εκφασισμός της Δημοκρατίας; Ο εξανδραποδισμός του λαού; Η κολόβωση της πατρίδας;"
(Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ)

Τελειώνοντας θα ήθελα να παραθέσω κάποιες διαπιστώσεις που είδαν το φως του διαδικτύου και μας επισήμανε αναγνώστης μας:

Το αλαφουζέικο έδωσε ψήφους στην Χ.Α. Έκανε τόσο βλακώδεις ερωτήσεις και καταγγελίες που γελοιοποιήθηκε, συγκεκριμένα:

1) Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ χρηματοδότησε την ΧΑ στις εκλογές του 2004,ενώ δεν είχε λάβει μέρος στις εκλογές αυτές.
2) Ανέφερε ότι ο αδελφός του Γλέζου εκτελέσθηκε το 1944 για την σημαία, ενώ η ιστορία και το ποιοι την ( αν ) κατέβασαν έγινε γνωστό το 1945.
3) Θυμηθήκαμε όλοι τα περί της στρατιωτικής θητείας του Ευαγγελάτου και μάθαμε ότι τον προστατεύει η Ελληνική αστυνομία.
4) Μάθαμε ότι ο Δραγασάκης ήταν ο πρώτος υπουργός που ξεπουλήθηκε στην Siemens.

Το ίδιο τραγικοί με τον Μπογδάνο ήταν και αυτοί που του μίλαγαν στο μικρόφωνο.
Η απόλυτη γελοιοποίηση των δημοσιογράφων του sky.

Τι άλλο να προσθέσω;
Πρέπει ως κοινωνία να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι που παίζεται αυτή τη στιγμή στη πατρίδα μας είναι πολύ πολύπλοκο και έχει έναν διπλό σκοπό, τον εξής ένα:
Τρομοκρατώντας μέσω των ΜΜΕ τους πολίτες θέλουν να βάλουν στο χέρι τη δημόσια περιουσία της χώρας μας. Αυτό όποιος δεν το έχει καταλάβει εθελοτυφλεί και κάνει πολύ κακό ή μάλλον προσφέρει κακές υπηρεσίες σε αυτό που ονομάστηκε ΑντιΜνημονιακό Μέτωπο.

Νάσος

Δείτε τα video:






==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.