Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κοσμοσυρροή και χημικά στη συγκέντρωση Καμμένου (video)



Μεγάλη ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις Στήλες του Ολυμπίου Διός για την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, με την προσέλευση του κόσμου να υπερβαίνει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των στελεχών του κόμματος. ...
δείτε το video


 
Νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θυροκόλλησε ψήφισμα διαμαρτυρίας στην γερμανική πρεσβεία, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματός του.
Στη συνέχεια μετέβη στη Βουλή από όπου επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την απαγόρευση των συναθροίσεων.
Ωστόσο τα «παρατράγουδα» δεν έλειψαν από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΑΝ.ΕΛ., στη Συγγρού, στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, καθώς, ο βουλευτής του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, δέχθηκε χημικά στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με τον  κ. Κουίκ, τη στιγμή που αστυνομικοί είχαν ρίξει έναν νεαρό στο έδαφος και τον χτυπούσαν, πήγε κοντά για να δει εάν η σύλληψη τουλάχιστον είναι νόμιμη και τότε ένας αστυνομικός του έριξε χημικά στο πρόσωπο.

Την επίθεση με χημικά που δέχθηκαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα ΜΑΤ σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση :
«Ήρθαμε εδώ να διαδηλώσουμε απέναντι στην έλευση όχι της καγκελαρίου της Γερμανίας αλλά εκείνης της ηγέτιδας μιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλει να γίνει επικυρίαρχος των λαών της Ευρώπης καταλύοντας ουσιαστικά και την ευρωπαϊκή συμφωνία. Έρχεται εδώ εκπροσωπώντας τους τραπεζίτες και χαμογελώντας ζητά από τον ελληνικό λαό να κάνει περισσότερες θυσίες, αλλά ο ελληνικός λαός ήδη είναι νεκρός. Τέσσερις χιλιάδες είναι εκείνοι που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν. Ένα εκατομμύριο 800 χιλιάδες είναι οι άνεργοι. Κάθε μέρα κλείνουν μαγαζιά. Άνθρωποι βρίσκονται χωρίς δουλειά. Τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες παιδιά δεν έχουν να φάνε και συνεχίζουν να μιλάνε για στοιχήματα και για νέα μέτρα αντιμετωπίζοντας δήθεν τον εχθρό που είναι η ύφεση. Η ύφεση που οι ίδιοι φέρανε. Ο κ. Σαμαράς συνεχίζοντας την πολιτική του Παπανδρέου, αλλά και καλύπτοντας ο ένας τον άλλον. Έφτασαν στο σημείο σε μια ειρηνική διαδήλωση να φέρουν τους προβοκάτορες, όπως τους δίδαξαν και να χτυπήσουν έλληνες βουλευτές. Να ρίξουν χημικά σε έλληνες βουλευτές και στον ελληνικό λαό χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πρόκληση. Αφού θέλουν να τους αντιμετωπίσουμε εκτός από τη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, θα είμαστε στο πεζοδρόμιο.Εμείς ειρηνικά καλώντας τον ελληνικό λαό ενωμένο θα απαντήσουμε σε αυτή την ξένη κατοχή. Την ξένη κατοχή που υπηρετεί η εσωτερική τρόικα.
Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες.»



Video streaming by Ustream
http://www.ustream.tv/recorded/26027375
Αμοντάριστα πλάνα, η Επίθεση των ΜΑΤ στο 10’00″, τα χημικά 16΄00″ , το διάγγελμα Καμμένου 24’00″.
Δηλώσεις του Παύλου Χαικάλη 48’00″, Αυγερινός Χατζηχρυσός, Ιωάννης Δραγάτης, Πένη Κοντέα
http://wp.me/s9GCU-camera
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.