Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

«Ναι» στον προϋπολογισμό από 167 βουλευτές: 128 «όχι», τέσσερα «παρών» και μία απουσία

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2013 με 167 ψήφους ενώ υπήρξαν 128 «όχι», τέσσερα «παρών» και μία απουσία.
Χωρίς το θρίλερ της περασμένης Τετάρτης και με τις ίδιες πάνω – κάτω διαρροές από τα κόμματα, ο προϋπολογισμός πέρασε με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. Σε ότι αφορά τις «εκπλήξεις» ή τις διαφοροποιήσεις:
«Όχι σε όλα» εκτός από την Προεδρία, ψήφισε ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Οδ. Βουδούρης. Το ίδιο έπραξε και ο κ. Μουτσινάς επίσης, της ΔΗΜ.ΑΡ.
«Παρών», όπως άλλωστε είχε δηλώσει, ψήφισε ο Μίμης Ανδρουλάκης.
Ο Κ. Σκανδαλίδης, που διεγράφη μετά το «παρών» της περασμένης Τετάρτης, ψήφισε «ναι» στον προϋπολογισμό, όπως επίσης και ο Α. Λοβέρδος που απουσίαζε στον εξωτερικό.
«Παρών» ψήφισε ο διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ, Ι. Κουτσούκος.
Ο Γ. Μιχελογιαννάκης που πλέον βρίσκεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε «όχι σε όλα».
Δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό ο βουλευτής Ιωαννίνων, Μ. Κασσής, «ναι» όμως, ψήφισε ο κ. Κασαπίδης, βουλευτής Κοζάνης.
Ο Θ. Σολδάτος, βουλευτής της ΝΔ όπου υπήρχε φημολογία για «ανταρσία» ψήφισε τελικά «παρών» για τα υπουργεία Ανάπτυξης και Κοινωνικής Ασφάλισης και «ναι» σε όλα.
Η Αντζελα Γκερέκου ψήφισε και πάλι «παρούσα» όπως και την Τετάρτη. Ο Θ. Παραστατίδης, διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ, ψήφισε «όχι σε όλα».
Η Θ. Τζάκρη ψήφισε «ναι» στον κρατικό προϋπολογισμό. Ο Μάρκος Μπόλαρης που διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ δήλωσε «παρών». Ο Γιάννης Πανούσης από τη ΔΗΜ.ΑΡ. δεν πήγε στην ψηφοφορία της Βουλής.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.