Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η παπαριά της ημέρας (26-11-2012)


Δείτε ποιος έκανε την παπαριά της ημέρας:

Σάλος για την αποφυλάκιση
Από τις αρχές Οκτωβρίου αναζητούνται οι ευθύνες για την αποφυλάκιση κατηγορούμενου για το μακελειό στο Ρέντη με θύματα δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ παρά το γεγονός ότι δεν είχε παρέλθει το 18μηνο.

Το περιστατικό που για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε γίνει γνωστό προκάλεσε σύγχυση ακόμη και στο υπουργείο Δικαιοσύνης που δήλωνε άγνοια, σήμερα το μεσημέρι, παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελία Εφετών Πειραιά έχει δώσει εντολή εδώ και σχεδόν δύο μήνες για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες, σωφρονιστικών ή δικαστικών υπαλλήλων ακόμη και εισαγγελέων.

Σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Από την πλευρά τους πάντως οι σωφρονιστικοί απειλούν ακόμη και με στάση εργασίας καθώς όπως αναφέρουν ο αποφυλακισθείς κατηγορούμενος, είχε αθωωθεί για τη ληστεία που προηγήθηκε του μακελειού σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τρεις κατηγορούμενος και όταν τους επέδειξε το αποφυλακιστήριο εκείνοι ρώτησαν τις αρμόδιες Αρχές εάν πρέπει να τον αφήσουν ελεύθερο και πήραν θετική απάντηση παρά το γεγονός ότι το 18μηνο για την υπόθεση της διπλής δολοφονία, έληγε στις 7 Νοεμβρίου.

Πάντως αν και πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί που τον αναζήτησαν δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στον τόπο κατοικίας του, ο συνήγορος υπεράσπισής του τονίζει ότι ο πελάτης του θα παραστεί κανονικά στη δίκη για το μακελειό.

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.