Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Απεργία και συλλαλητήρια κατά του μνημονίου 3 (VIDEO)- 153 ναι στη Βουλή - [Μουσουρούλης και Τριαντάφυλλος μέσα στους 153!!!]

Η πιο δυναμική συγκέντρωση, με παλμό, αγανάκτηση και οργή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Χίου της ΝΔ Κωστή Μουσουρούλη.
Εκεί έφτασαν με δικές τους πορείες οι επαγγελματοβιοτέχνες που συμμετείχαν στην 2η ημέρα απεργιακής κινητοποίησης των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χίου που εκτός της απεργίας προχωρούν και σε καταλήψεις των δημαρχιακών μεγάρων.
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)
Με συνθήματα κατά των σκληρών μέτρων του μνημονίου-3 και με το τύμπανο του νοσοκομείου (σήμα κατατεθέν σε όλες τις συγκεντρώσεις του τελευταίου καιρού) οι 500 και πλέον διαδηλωτές έκλεισαν για περισσότερο από μία ώρα τη Λεωφόρο Αιγαίου.
Εν συνεχεία αντιπροσωπεία των διαδηλωτών παρέδωσαν το ψήφισμα στον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου του Κ. Μουσουρούλη. Μάλιστα ο Χρήστος Καραχάλιος «τα’ άκουσε» από τους διαδηλωτές. Στα θετικά η στάση της αστυνομίας που δεν εμπόδισε κανένα διαδηλωτή να ανέβει στο γραφείο του Χιώτη βουλευτή της ΝΔ .
(Να σημειώσουμε ότι αργά το απόγευμα, από τις 6 έως τις 8 μ.μ., διαδηλωτές απέκλεισαν το γραφείο του βουλευτή.
Η πορεία στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο «γραφείο επικοινωνίας» του Κώστα Τριαντάφυλλου, στη γωνία Ροϊδου και Βενιζέλου που όμως ήταν κλειστό. ...
Στη συνέχεια ένα τμήμα της πορείας πήγε και στο στενό που είναι το δικηγορικό του γραφείο όπου βρίσκοντας επίσης κλειστή πόρτα, άφησαν το ψήφισμα στο γραμματοκιβώτιο. Τέλος οι διαδηλωτές με πορεία πέρασαν από την Απλωταριά (όπου δεν ήταν κλειστά όλα τα καταστήματα) και εν συνεχεία πήγαν πάλι στα γραφεία του Κ. Μουσουρούλη.
Τη δική του συγκέντρωση στην αρχή της Απλωταριάς πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή αρκετών δεκάδων διαδηλωτών.
Τελικά στη βραδινή ψηφοφορία οι Χιώτες βουλευτές υπερψήφισαν το μνημόνιο- 3. Η τριτοκομματική Κυβέρνηση πέτυχε «Πύρρεια Νίκη» με 153 ναι, παρών από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αλλά και 2 κατά. Ακολούθησαν μία διαγραφή από τη ΝΔ και 6 βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Σκανδαλίδης!


http://www.chiosnews.com/cn81120121107410.asp

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.