Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η παπαριά της ημέρας (30-11-2012)


Δείτε ποιος είπε τη παπαριά της ημέρας:

Ένας άλλος βουλευτής της ΝΔ, έκανε την επανάστασή του εναντίον της κρίσης, καταργώντας την πιστωτική του κάρτα «American Express»! Πρόκειται για τον κοσμήτορα της Βουλής, βουλευτή της ΝΔ κ. Ιορδάνη Τζαμτζή (στη φωτογραφία αριστερά), ο οποίος κάνει οδυνηρές οικονομίες λόγω της οικονομικής του κατάστασης.
Διέκοψε μάλιστα τη συνδρομή του στη δορυφορική τηλεόραση, δεν αγοράζει (λόγω έλλειψης χρημάτων) καινούργιο αυτοκίνητο (κυκλοφορεί με ένα Suzuki Vitara μοντέλο του 1990).

Ο κ. Τζαμτζής στρέφεται όμως και εναντίον των συναδέλφων του βουλευτών που πλούτισαν με παράξενο και αιφνιδιαστικό τρόπο: «Οποίος βουλευτής λέει ότι απέκτησε σπίτι από τη βουλευτική του αποζημίωση, απλώς λέει ψέματα», αναφέρει με νόημα.
 από ΤοΒΗΜΑ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.