Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη σοκ από το Δημήτρη Καζάκη ! Φέρνουν τη Blackwater Έλληνες για σας . ΒΙΝΤΕΟ

Απόσπασμα απο την ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε όπου ο Δ.Καζάκης αναφέρει κάποια investment reports. Ενα απο αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις.

Αναφερόταν οτι πρόκειται για μια νεα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολαρια.H συγκεκριμενή αναφορά έδειχνε συμβόλαιο το οποίο είχε υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση.Η Ελληνική κυβέρνηση εχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα για… περιπολίες απο τις ομάδες αυτές,και ειναι έτοιμες να αναλάβουν υπηρεσίες αρχές του 2013.
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να εχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό.
Ο οπλισμός αυτός είναι θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4,θα φέρουν βαρύ οπλισμό,και θα συνοδεύονται απο μοτοσυκλετιστές.Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι στρατοχωροφυλακής.
Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαό στον εμφύλιο.
http://en.wikipedia.org/wiki/Academi
H Ακάντεμι, πρώην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide ειναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.
Η Ακάντεμι ειναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” τπου δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ. ...

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτος ολων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων οπως το Grizzly APC.


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.