Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ετοιμάζουν νέο ...αντιμνημονιακό κόμμα, Οι "πρόθυμοι" του συστήματος;


Ποιοι είναι από πίσω και που ποντάρουν...
Μπορεί οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέο σχήμα στην σύγχρονη φιλοευρωπαϊκή κεντροδεξιά , ωστόσο στο παρασκήνιο υπάρχουν και ...άλλες ζυμώσεις, όπως γράφουν τα parapolitika.

Κάποιοι επίδοξοι ...αρχηγοί συλλέγουν....στοιχεία για να δημιουργηθεί νέος αντιμνημονιακός φορέας , ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα Επίκαιρα, θα προσπαθήσει να υπερκεράσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου και θα  αποτελείται από 7 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάποιους παλιούς της ΝΔ, και δευτεροκλασάτους πρώην υπουργούς και υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Ποια ονόματα ακούγονται; Από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Μαρκόπουλος και ο Ζωής και από πλευρά της ΝΔ ο Κώστας Κιλτίδης...
 [ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ   περισσότερες ειδήσεις  >]

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.