Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πυρά Αδαμόπουλου κατά Βρούτση - Μέργου

Σάλος από τους διορισμούς της συζύγου του Βρούτση και την κόρης του Μέργου που καταγγέλει ο Αδαμόπουλος, λίγο πριν ψηφισθεί το Μνημόνιο!

Φουλ επίθεση αποφάσισε να παίξει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γάννης Αδαμόπουλος κατά συγκεκριμένων προσώπων της παράταξης του όπως είναι ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Μέργος. 

Ο κ. Αδαμόπουλος εγκαλεί τον υπουργό Εργασίας για την περίεργη, όπως κύκλοι του ΔΣΑ χαρακτηρίζουν, τοποθέτηση της συζύγου του κ. Θεοδώρας Βαγενά ως νομικής συμβούλου στο ΕΤΑΑ (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων) στο οποίο μάλιστα ο κ. Βρούτσης είχε διατελέσει πρόεδρος.
 Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η κα. Βαγενά είχε αποτύχει στις πρώτες εξετάσεις του ΔΣΑ όμως αυτό δεν την εμπόδισε να χαρακτηριστεί ως απολύτως επαρκής για να τοποθετηθεί σε μια κρατικού ενδιαφέροντος υπηρεσία. 

Μάλιστα το οξύμωρο είναι πως η κα. Βαγενά δεν είχε πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές επί δύο χρόνια παρά το γεγονός πως ο σύζυγος της ήταν ο επιβλέπων την ασφάλιση υπουργός (άρα όφειλε να είναι νομοταγής) αλλά και παρά τις δύο συνεχόμενες οχλήσεις της Διεύθυνσης η Ασφάλισης Νομικών - ΤΕΑΔ. 

"Στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει βέβαια και ηθικό ζήτημα για τον κ. Βρούτση ο οποίος οφείλει να απαντήσει" τονίζουν πηγές του ΔΣΑ.

Στη δεύτερη περίπτωση, από εχθές με ανακοίνωσή του ο κ. Αδαμόπουλος (ο οποίος σημειωτέον δεν διστάζει να κινηθεί ακόμα και κατά της παράταξης του για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των συναδέλφων του) κατήγγειλε τις απανωτές προσλήψεις της κόρης του κ. Μέργου και την εύνοια την οποία η συγκεκριμένη δικηγόρος λαμβάνει ως προς τις διαρκείς τοποθετήσεις της σε κρατικού ενδιαφέροντος τομείς και οργανισμούς. ...
Σχόλιο: ΔΕΝ μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε το παραπάνω δημοσίευμα - καταγγελία.
Θα περιμέναμε μία διάψευση. Διατηρούμε μία επιφύλαξη, εάν ο διορισμός είναι για το Ε.Ε.Τ.Α.Α ΑΕ ή το ΕΤΑΑ; (για προκήρυξη διαγωνισμού είδαμε εδώ)
Βέβαια δεν μας "ξενίζει" το γεγονός εάν ένας ακόμη υπουργός βόλεψε τη γυναίκα του, όπως η περίπτωση Λοβέρδου και τόσων άλλων. Εδώ υπάρχουν καταγγελίες για 600 Καρδιτσιώτες υπαλλήλους στη βουλή και καμιά  εκατοσταριά καλαματιανούς  στο Υπουργείο Πολιτισμού ή το άλλο να μας έλεγαν: Πόσων δημοσιογράφων οι γυναίκες υπηρετούν στην ΕΥΠ!!!
Το θέμα δεν είναι το ότι διορίζονται παιδιά και σύζυγοι πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστικων κ.ο.κ.ε... το θέμα είναι τα κριτήρια και το πως αυτοί θα βρίσκονταν στην ίδια θέση εάν ήταν "κοινοί θνητοί" .
Η πολιτική σαπίλα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τίποτα σωστό δεν θα γίνει σε αυτόν τον πολύπαθο τόπο, εάν δεν συσταθεί μία επαναστατική κυβέρνηση να καθαρίσει  τον "κόπρου των πολιτικών κατακαθιών των αυγείων" ... Όνειρο θερινής νύχτας.
Μετά από αυτό ας συνηθίσουμε να πιστεύουμε σε "θεία δίκη" και σε σύγχρονα "θαύματα" με Χαρακτηριστικά παραδείγματα το γιο του Διώτη και την περίπτωση Ζαχόπουλου!!!

ΣΣ: Υπενθυμίζουμε ό εις έπεσε από τον έβδομο όροφο και ο έτερος από τον τέταρτο!!! 
αυτό είναι η "θεία δίκη"... το θαύμα είναι ότι και οι δύο επέζησαν!!!

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.