Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: «Μη λειτουργείτε σαν Φιλιππινέζες των Γερμανών»


Σχετικό: Τι απέγινε η έκθεση της Black Rock για τις ελληνικές τράπεζες;
Σε ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προχώρησε στην
 ομιλία του για τον Προϋπολογισμό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καλώντας τους να μη λειτουργούν σαν Φιλιππινέζες των Γερμανών και κατηγορώντας τους ότι εκβίασαν τον λαό και τους βουλευτές τους για να περάσουν τα μέτρα.

Στην ομιλία του, ο κ. Καμμένος επεσήμανε αρχικά ότι έθεσε στην κυβέρνηση ερωτήματα την περασμένη Τετάρτη, τα οποία, ωστόσο, έμειναν αναπάντητα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρώτησε τον πρωθυπουργό αν το χρέος είναι βιώσιμο, αν τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση είναι όντως τα τελευταία καθώς και πού είναι η έκθεση της Blackrock για τη βιωσιμότητα των τραπεζών.

Θέτοντας ακόμη ένα ερώτημα, απευθύνθηκε στην κυβέρνηση, ρωτώντας αν πιστεύει σε μια Ευρώπη των εθνών-κρατών ή στην ομόσπονδη Ευρώπη με κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, η οποία θα πρέπει να γίνει δεκτή με δημοψήφισμα.
 ...

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr

==========================
  "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.