Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Παναγούλης σε Γιακουμάτο: Ελα να ψαχτούμε, πως τα απέκτησες όλα; Μύγες_έτρωγες;



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε στον Γεράσιμο Γιακουμάτο για μία συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στο ραδιοφωνικό σταθμό real fm.
Ο κ. Παναγούλης είπε «έλα να ψαχτούμε θέλω να πω στον κ. Γιακουμάτο, που θα ψήσει το Πάσχα το αρνί του... στον Αστέρα Βουλιαγμένης; (που συχνάζει τακτικότατα και φωτογραφίζεται με μαγιό λες κι είναι μοντέλο), στο σπίτι του στη Μύκονο, σε ιδιωτικό διαμέρισμα στο Κολωνάκι ή στο σπίτι του στα Βόρεια Προάστια; Πόθεν Εσχες κ. Μάκη; Μήπως από τη βουλευτική αποζημίωση ή από τη σύνταξη του αντιστασιακού την περίοδο της Χούντας 1967-74; Ελάτε να ψαχτούμε κ. Γιακουμάτε τί είχαμε και τι έχουμε, πως τα απέκτησες έλα αυτά. μήπως έτρωγες μύγες;».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.