Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Για απρόκλητη, απαράδεκτη και αήθη επίθεση, καταγγέλλουν τον δήμαρχο Ηλιούπολης, κ. Β. Βαλασόπουλο (Ισχυρίζονται, ότι παραβίασε τους θεσμούς της δημοκρατίας σε δημόσιο χώρο)

"Περισσότερο από την ΒΙΑ, το ΨΕΜΑ είναι εκείνο, που σηκώνει σαν ΑΤΛΑΣ τα συμφέροντα.
Γιατί, ενώ στην ΒΙΑ τού άλλου μπορείς ίσως να αντιτάξεις την βία την δικιά σου, στο ΨΕΜΑ μνέσκεις κατευχαριστημένος και μάπας...!" (Γιάννης Σκαρίμπας)


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Προς:
· ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε
· ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ. ΣΓΟΥΡΟ
· ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ
· ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
· ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε
· ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αξιότιμε Πρόεδρε, Αντιπρόεδρε και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης, αλλά και την όποια προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης.
Δηλώνουμε: Ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αντικειμενική ενημέρωση, όπως ακριβώς υπαγορεύει το λειτούργημά μας ανεπηρέαστοι από τις επιθέσεις των ομάδων εξουσίας που στήνονται, με στόχο την φίμωση μας.
Η τρομοκρατία των ΜΜΕ δεν θα περάσει. Θα συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι τον αγώνα μας


ΝΤΟΡΑ ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ
Εκδότρια - Δημοσιογράφος

Διαβάστε περισσότερα:"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΑΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ"

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.