Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αποκλείεται να έρθει η σωτηρία μέσω της εξόντωσης!

Στον πάγο η δόση;
Όλοι και όλα δείχνουν ότι την δόση (αν την πάρουμε ) θα καθυστερήσει ακόμα πολύ.
Αυτό ήταν καθαρό από το σύνολο των δημοσιευμάτων στον διεθνή Τύπο, από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό δυστυχώς προκύπτει και από τις χθεσινές δηλώσεις του Σόιμπλε. «Φοβάμαι ότι θα είναι πολύ νωρίς για να λάβουμε απόφαση για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα», είπε.
Επίσης, ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν περίπου τα ίδια, δήλωσε: «Χρειάζεται να υπάρξουν συμφωνίες όσον αφορά τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και τις μελλοντικές ανάγκες χρηματοδότησης για να αποδεσμευτεί η δόση των 31,5 δις. ευρώ»!
Αυτοί δεν δίστασαν να υποσχεθούν τα πάντα, από διαπραγμάτευση μέχρι ότι δεν θα κοπούν περισσότερο οι μισθοί και οι συντάξεις.


Το προεκλογικό ψέμα έχει αποκαλυφθεί:
Και επαναδιαπραγμάτευση δεν έγινε και μισθοί και συντάξεις περικόπτονται και τα βάρη επί των αδύνατων πολλαπλασιάζονται.
Οι υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά περί τελευταίων μέτρων αποδεικνύονται ψεύτικες μέσα από το ίδιο το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα, αφού στη σελίδα 37 υπάρχει σαφής αναφορά «στα μέτρα που απαιτούνται πέραν των παρεμβάσεων της περιόδου 2013-2014 για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού στα έτη 2015-2016».
Με πιο απλά λόγια, οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού για «όχι νέα μέτρα» σημαίνουν επιπρόσθετα μέτρα ύψους 1,87 δις ευρώ»
Σημειώστε ήδη ράβουν ένα νέο «κουστούμι» μέτρων ύψους 4,64 δις ευρώ τη διετία 2015-2016.
Όμως αποκλείεται να έρθει η σωτηρία μέσω της εξόντωσης!


9 Νοέ 2012 από 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.