Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Τσίπρας «αδειάζει» Λαφαζάνη: "Πιστεύουμε ότι η άμμος στην κλεψύδρα της κυβέρνησης τελειώνει. Βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις: Ή θα αλλάξουν στρατηγική ή θα βρεθούν στην κρίση του λαού" [VIDEO]


Σφοδρά ενοχλημένη είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος ακόμη να κυβερνήσει.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα, απάντησε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ...





ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: cretalive.gr

«Είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την καταστροφή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι η άμμος στην κλεψύδρα της κυβέρνησης τελειώνει. Βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις: Ή θα αλλάξουν στρατηγική ή θα βρεθούν στην κρίση του λαού».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Δεν έχω ακούσει καμία τέτοια δήλωση. Εντάξει παιδιά θα έχετε πάρει απάντηση ήδη». 



«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο έτοιμος απο τη ΝΔ να κυβερνήσει πριν από τις εκλογές», σημείωσε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Αφησε έτσι να εννοηθεί πως όχι μόνο είναι έτοιμος τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από καιρό, πριν ακόμα από τις εκλογές του Ιουνίου. 



Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και ζήτησε προσοχή στα «αυτογκόλ» και τις  «πεπονόφλουδες». 

«Οι καιροί απαιτούν από το ΣΥΡΙΖΑ πρωτοβουλίες, συλλογικότητα, αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και ευθύνη. Προσοχή στα αυτογκόλ και τις πεπονόφλουδες» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Δημήτρης Παπαδημούλης. 


Π.Σκουρλέτης: Κάθε μέρα που περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο έτοιμος
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Π.Λαφαζάνη και επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου για την δήλωση του περί «μαύρης κωμωδίας» που ανεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο μεν Παναγιώτης Λαφαζάνης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις. Από την άλλη οι δηλώσεις τέτοιου τύπου εκ μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου, δεν είναι κάτι καινούριο. Προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να αλλάξουν, να δώσουν άλλες ερμηνείες στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ» είπε ο Παναγιώτης Σκουρλέτης.

«Η αριστερά το ραντεβού με την ιστορία δεν το δίνει όπως όταν είναι να πάμε στον γιατρό μας. Δεν είναι πχ. την άλλη Τετάρτη την άλλη Πέμπτη, περιμένουμε στην ουρά τη σειρά μας και μπαίνουμε. Οι ιστορικές προκλήσεις είναι αποτέλεσμα ωριμάνσεων και αναγκαιοτήτων που μας υπερβαίνουν όλους. Δεν έχουμε το δικαίωμα να μην ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα που περνάει είναι πιο έτοιμος για να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία, στους εργαζόμενους, απέναντι αν θέλετε στις προκλήσεις της εποχής μας».

Τα «αυτογκόλ» και οι «πεπονόφλουδες»

Για «πολυγλωσία» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σ. Κεδίκογλου

Ν.Βούτσης: Ο Παναγιώτης είναι τελειομανής
Ρ.Δούρου: Δεν είπαμε ότι έχουμε το μαγικό ραβδάκι


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.