Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΙΠΙΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ?


Την ίδια σχέση που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο!!!

Αυτή η κυρία λοιπόν που το επάγγελμά της είναι πολιτικός εδώ και χρόνια, μια και εκλέγεται με τη δεξιά, ψήφισε μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, την ένταξη του ταμείου μας στον ΕΟΠΠΥ, για να μην χαλάσει τη γραμμή της κομματικής πειθαρχίας. 

Με απλά λόγια δηλαδή ψήφισε την καταδίκη χιλιάδων δημοσιογράφων (δεν γράφουμε συναδέλφων της γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και κατά την άποψη μας θα έπρεπε να της έχουν αφαιρέσει την δημοσιογαφική ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ καιρό τώρα) σε εξαθλίωση και αναξιοπρέπεια.  ...



Η κυρία Πιπιλή που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κατακλύζει τα μέλη της ΕΣΗΕΑ με αλληλογραφία (που βρίσκει άραγε τις ταχυδρομικές διευθύνσεις των μελών της ΕΣΗΕΑ?) για να την ψηφίσουμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό του επαγγέλματος μας είναι η ...επαναστάτρια που τώρα μας δηλώνει οτι θα ανεχτεί απειλές και εκβιασμούς , επειδή η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ είπε στους ξεπουλημένους βολευτές που ψήφισαν την ένταξη του ταμείου μας στον ΕΟΠΠΥ, να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στον ΕΔΟΕΑΠ. 

Τα πυρά της κυρίας Πιπιλή όμως είναι ... άσφαιρα γιατί ο δημοσιογραφικός κόσμος γνωρίζει καλά τι καπνό φουμάρουν οι επαγγελματίες πολιτικοί που θέλουν να παριστάνουν και τους δημοσιογράφους και επιμένουν να αποκαλούν συναδέλφους τους δημοσιογράφους που τους φιλοξενούν στις εκπομπές τους. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφυλαξ δηλαδή κυρία Πιπιλή? 

Δυστυχώς όμως για εμάς και ευτυχώς για εσάς κυρία Πιπιλή (και λοιποί επαγγελματίες βολευτές) θα συνεχίσετε να παριστάνετε τους δημοσιογράφους γιατί η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων είναι ξεπουλημένη και αντί να σας διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες , σας ανέχεται και όχι μόνο σας ανέχεται αλλά σας επιτρέπει να χειραγωγείτε τον κλάδο αναλόγως τις κομματικές εντολές των αφεντικών σας. 

Θα συνεχίσετε να διορίζετε τα υποτακτικά και πειθήνια κομματόσκυλα σας που διαθλετουν ταυτότητα δημοσιογράφου σε κρατικές αργομισθίες. 


Και πάνω απ όλα θα συνεχίσετε να μας κουνάτε το δάχτυλο απο το βήμα της Βουλής γεμάτοι έπαρση και αλαζονεία, καταστρέφοντας τοταμείο στο οποίο μαζί με εσάς είναι ασφαλισμένοι χιλιάδες σκληρά εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι που αμοίβονται με ψίχουλα αλλά συνεχίζουν να υπηρετούν με αξιοπρέπεια και ήθος τη δημοσιογραφία. 

Καληνυχτα και καλη σας τύχη κυρία Πιπιλή και κύριοι ξεπουλημένοι βολευτές του κυνοβουλίου που κάποτε υπήρξατε δημοσιογράφοι. Ο λαός σας έκρινε με την ψήφο του...


Αφορμή για το παραπάνω κείμενο υπήρξε η παρακάτω δήλωση της κυρίας Πιπιλή απο το βήμα της Βουλής:  

«Καλά να μας απειλεί ο Παναγούλης,  αλλά καταγγέλλω την απειλή που δεχτήκαμε οι δημοσιογράφοι-βουλευτές από την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, που μας απειλεί δημοσίως να μην τολμήσουμε να πατήσουμε στο ταμείο μας που το χρυσοπληρώνουμε τόσα χρόνια. Ο Παναγούλης της δημοσιογραφίας, η Ελένη Σπανοπούλου, καταδικάζεται από εμένα. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.