Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Έξαλλη η Αυστριακή υπουργός στον Γ. Στουρνάρα: "Εκπροσωπείς μια χρεωκοπημένη χώρα!"

Οξύτατο επεισόδιο έγινε στο Εurogroup, μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και της Αυστριακής ομολόγου του Μαρίας Φέχτερ.
Η κυρία, που αποτελεί την «ουρά» του Σόιμπλε, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει στον Στουρνάρα «Εκπροσωπείς μια χρεοκοπημένη χώρα» -επειδή δεν άφηνε να περάσει ο τσαμπουκάς του Γερμανού υπουργού Οικονομικών για θεσμοθέτηση λογαριασμού στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στον οποίο θα καταλήγουν όλες οι δόσεις των δανείων.
Απαιτούσε, δηλαδή, να μη διαχειρίζεται η Ελλάδα τα λεφτά που παίρνει αλλά οι δανειστές…

Ο Στουρνάρας απάντησε στον ίδιο τόνο «μη μου μιλάς εμένα έτσι», αλλά η συζήτηση δεν οδηγούσε πουθενά. Τελικά, ο Έλληνας υπουργός μίλησε με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος του επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει υποχώρηση στο θέμα αυτό.
Αποτέλεσμα: ο Σόιμπλε βγήκε από την αίθουσα, μίλησε με τη Μέρκελ και εκείνη του υπέδειξε να υποχωρήσει…
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.