Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ η συνεδρίαση στη Βουλή για το μνημόνιο: Ψηφίζουν ΌΧΙ στην δίωξη - ΝΑΙ στην ατιμωρησία - η Υποκρισία και η Αμετροέπεια συνεχίζεται...

Η απόρριψη της πρότασης θεωρείται δεδομένη, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τρικομματικών εταίρων - Αλλά δεν θα αργήσει η μέρα που θα πάνε φυλακή οι υπεύθυνοι


O ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει πρόταση για προανακριτική:
update: 18:10
Με 167 όχι και 119 υπέρ καταψηφίστηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις συνθήκες που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο."Παρών" δεν ψήφισε κανένας βουλευτής.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν 14 βουλευτές.
Σημειώνεται ότι υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, ενώ την καταψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Να εξετασθεί από την Ολομέλεια της Βουλής η δικογραφία Ρουμελιώτη, θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν απορριφθεί η σημερινή πρότασή του για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο,όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά για την κατάθεση πρότασης Προανακριτικής Επιτροπής απαιτούνται 30 υπογραφές βουλευτών και Εξεταστικής 60, ενώ η συζήτησή της πρέπει να οριστεί εντός 15 ημερών, «όχι τρεις μήνες που έκανε να συζητηθεί η σημερινή».

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατάστησε σαφές ότι οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί αφού εξεταστεί προσεκτικά ο φάκελος της δικογραφίας. Ο κ. Παπαδημούλης αν και δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ότι το κόμμα του θα προχωρήσει σε πρόταση για συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής, δεν το απέκλεισε κιόλας.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.