Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Η ιδιοκτήτρια του «Οίκου Σούλα» αξίζει πολλά «μπράβο»

Το πρωί εμφανίστηκε στον Αντ1 και έδειξε στα ρεζερβέ "παράθυρα" τι σημαίνει ειλικρινής, ανεπιτήδευτος λόγος και καλές προθέσεις.

Η κυρία Σούλα Αλευρίδου, ιδιοκτήτρια του «οίκου εποχής Σούλα» εμφανίστηκε το πρωί στον Αντένα και εντυπωσίασε με τον απλό της λόγο, τη σεμνότητα της, την ευθύτητα της και τις ευγενείς της προθέσεις, απέναντι σε μια κοινωνία που ξέρει να κρίνει με περισσή υποκρισία. 
Αφορμή για την εμφάνιση της κ. Αλευρίδου, ήταν το δώρο που έκανε σε Σύλλογο Γονέων σε Δημοτικό σχολείο στην Πάτρα και οι αντιδράσεις που προκάλεσε. 













Όταν ερωτάται αν το έκανε για διαφήμιση απαντά με λόγο χωρίς στρογγυλοποιήσεις και προβλέψιμο, όπως αυτόν που ακούμε συνήθως στα ενημερωτικά πρωινάδικα: 
«Δεν χρειάζομαι διαφήμιση. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική, ούτε τηλέφωνο για ευχαριστώ δεν θέλω να με πάρουν, γιατί πληγώνεσαι κιόλας με όλον αυτό το φασισμό, όλη αυτή την υποκρισία», λέει. 
 Το video δεν είναι ολόκληρο. 
Η κ. Αλευρίδου τονίζει ακόμη-μεταξύ άλλων-ότι δικαιούται σύνταξη λόγω της ηλικίας της αλλά δεν την θέλει.
«Εγώ δεν την έχω ανάγκη, να την πάρουν αυτοί που την έχουν ανάγκη», τονίζει σημειώνοντας ότι συνεχίζει να πληρώνει κανονικά το ΙΚΑ της, μόνο για να παίρνει κάποια φάρμακα. Τώρα, λέει, "όπως τα έχουν κάνει", θα το πληρώνει αλλά δεν θα παίρνει ούτε φάρμακα, ούτε σε νοσοκομεία θα πηγαίνει, αφού θέλουν 25 ευρώ είσοδο. 
Πηγή: www.lifo.gr
πηγή φώτο:

Και η Ομογένεια έχει υποχρέωση και πρέπει να αγωνιστεί γιά να απαλλαγεί η Ελλάδα από την διεφθαρμένη ''κοινοβουλευτική χούντα''
153 βουλευτές ψήφισαν ''ΝΑΙ'' στο Μνημόνιο 3, δηλ. στην εξαθλίωση του λαού πρός όφελος των δανειστών και τραπεζών. Διαγραφή 6 βουλευτών ΠΑΣΟΚ και 1 της ΝΔ, που δεν ψήφισαν ''ναι''.Στις τελευταίες εκλογές, 48.2% έλαβαν τα ''μνημονιακά'' κόμματα και 51.8%, τα αντιμνημονιακά. Εξαιτίας του άθλιου εκλογικού νόμου, του κράτους των απατεώνων, η μειοψηφία... αποφασίζει και κυβερνά!!!
Οι 153 ανεύθυνοι ''NAI-ναί-κοι'', που με την ψήφο τους εξαθλιώνουν τον λαό... (Τα ονόματα)
Η μεγάλη κοροϊδία: Oύτε ένα ευρώ του δανείου των 31 δισ. πάει στους 'Ελληνες!
Η χώρα (Ελλάδα): ''ΕΛΕΟΣ, μην με σώνετε άλλο''
Γ. Παπανδρέου: ''Σώσαμε την χώρα από την καταστροφή''... Λ. Παπαδήμος: ''Σώσαμε την χώρα από την καταστροφή''... Α. Σαμαράς: ''Θα σώσουμε τη χώρα από την καταστροφή''... Δανειστές-Τράπεζες: ''Ευχαριστούμε που μας σώσατε''... Το θύμα-λαός: ''Μας ρημάξατε, εσείς είστε η καταστροφή μας''.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.