Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Να απαντήσουν οι αλβανοί μετανάστες που ζουν στην πατρίδα μας…


Γράφει ο Δευκαλίων

Τελείωσε και ο Νοέμβριος. Πέρασαν τα περιβόητα μέτρα, μετά από παλινωδίες ήρθε κι η περιβόητη δόση και ο μήνας έκλεισε με το πρώτο συγχωροχάρτι για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Συγκεκριμένα:
•    Αφού η φίλο-μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά εκβίασε με τον πλέον ωμό και κυνικό τρόπο το Ελληνικό Κοινοβούλιο προκειμένου να του υφαρπάξει την ψήφο για μία σειρά αντιλαϊκών νομοσχεδίων που δίνουν καινούργιο νόημα και διάσταση στην έννοια κοινωνική αναλγησία
•    Αφού η χώρα δεν χρεοκόπησε εξ αιτίας της μη καταβολής της δόσης, όπως προέβλεπαν και διαμήνυαν ο πρωθυπουργός και οι διάφοροι κυβερνητικοί αστέρες όταν εκβίαζαν τους αντιπροσώπους του Ελληνικού λαού προκειμένου να τους υφαρπάξουν την θετική τους ψήφο στο πολυνομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό 2013
•    Αφού τελικώς και όπως ήταν προγραμματισμένο από την νομενκλατούρα της ΕΕ και της ΕΚΤ αποφασίσθηκε η καταβολή της δόσης παραμονή των εορτών προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα οι τραπεζίτες και οι δανειστές

Ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι η φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί απόλυτη και αδιάλειπτη συνέχεια της κυβέρνησης των κηπουρό-Αθανασάκηδων και του Γιώργου Παπανδρέου.
Αναλυτικά... Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α κατέθεσε πρόταση για...
σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις τυχόν ευθύνες των υπευθύνων εκείνης της εποχής για την υπαγωγή της χώρας στο μνημονιακό καθεστώς. Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης έδωσαν όπως ήταν αναμενόμενο αρνητική ψήφο και η πρόταση απορρίφθηκε.
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Έσφαξαν πρώτα τους αθώους, τον φτωχό Ελληνικό λαό, μετά έδωσαν συγχωροχάρτι στους ενόχους, τον Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Φυσικά ο απόλυτος ένοχος της Ελληνικής τραγωδίας, ο Γιώργος Παπανδρέου, απουσίαζε από την Βουλή. Έκανε τα συνηθισμένα ταξιδάκια του στις ΗΠΑ ή ποιος ξέρει που αλλού. Δεν είχε το θάρρος να πάει στην Βουλή από την οποία μισθοδοτείται για να απολογηθεί, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Εμείς έχουμε δεσμευθεί στο πρόσφατο παρελθόν να μην χαρακτηρίζουμε τις πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου. Άλλωστε δεν υπάρχουν πια λέξεις για να χαρακτηρίσεις τον Γιώργο Παπανδρέου.
Φυσικά έπεται συνέχεια… Θα ψηφίσουν σε λίγο το φορολογικό που φορολογεί ακόμα και το πόσα παιδιά έχει η κάθε οικογένεια και μετά θα αθωώσουν και πάλι τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, από την δικογραφία που έχει σταλεί στην Βουλή από την δικαιοσύνη με αφορμή τις δηλώσεις Ρουμελιώτη.
Δεν αξίζουν σχολιασμό οι απαντήσεις που έδωσαν οι εκπρόσωποι της φιλομνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά. Ακούσαμε μέχρι και για Αλβανία του Χότζα. Τι να πούμε εμείς; Όπως τέθηκε το θέμα από την μνημονιακή συμμαχία πιο λογικό είναι να απαντήσουν οι αλβανοί μετανάστες που ζουν στην πατρίδα μας!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.