Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Good Bye Hillary…


Γράφει ο Δευκαλίων

Τελείωσαν και οι Αμερικάνικες Προεδρικές Εκλογές. Ο τυφώνας Sandy, όπως πολύ έγκαιρα είχε προβλέψει η στήλη έκανε την δουλειά του, επανεκλέχτηκε ο Πρόεδρος Barack Obama και τα πράγματα μπαίνουν και πάλι στον δρόμο τους. Χάνουμε την Hillary Rodham Clinton από υπουργό εξωτερικών και βρίσκουμε στο ίδιο πόστο μάλλον τον γερουσιαστή και υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ το 2004 John Kerry.
Βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ ο John Kerry, θεωρείται από τους επιφανέστερους πολιτικούς εκπροσώπους του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος. Το 2004 ως υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών ηττήθηκε από τον George Bush junior. Το οξύμωρο της τότε προεδρικής εκλογής ήταν ότι και οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι ήταν μέλη της ίδιας αποκρυφιστικής μυστικής οργάνωσης: Του τάγματος «Κρανίο και Οστά» (Skull and Bones). Δηλαδή οι Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές 2004 ήταν...
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Δεν πιστεύουμε επ’ ουδενί ότι η Hillary Rodham Clinton ήταν μία υπουργός εξωτερικών που πίστευε και προωθούσε σε παγκόσμιο επίπεδο την ειρήνη και την δημοκρατία. Ένας εξαιρετικός εκπρόσωπος του παγκόσμιου χρηματιστηριακού και τραπεζικού κεφαλαίου ήταν. Άρα κανένα ουσιαστικό πρόβλημα για τους φτωχούς και τους απελπισμένους αυτού του πλανήτη από την απομάκρυνση της. Απλά, τώρα τελείωσε ο χρόνος των τραπεζιτών ήρθε η σειρά των γερακιών.
Γι’ αυτό  ακριβώς τον λόγο επανακάμπτει ο John Kerry. Προσέξτε, βετεράνος του Βιετνάμ. Ποιος άλλος θα ήταν καλύτερος στο να διαφημίσει και να στηρίξει επικοινωνιακά ένα επικείμενο πόλεμο στον οποίο θα εμπλακούν οι ΗΠΑ.  Και που θα διεξαχθεί ο επικείμενος πόλεμος; Σύμφωνα με την στήλη στον χώρο της Μέσης Ανατολής και ιδιαίτερα στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Και ποιος είναι ο σκοπός του επικείμενου πολέμου; Το φθηνό πετρέλαιο.
Τι επιδιώκουν να πετύχουν οι ΗΠΑ και οι Δυτικοί Σύμμαχοι από αυτή την πολεμική περιπέτεια; Όπως είπαμε φθηνό πετρέλαιο που όπως πιστεύουν πολλοί οικονομολόγοι, αλλά και οι «εγκέφαλοι» της πολεμικής εμπλοκής, θα αποτελέσει τον μοχλό για την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας.
Όλα τα παραπάνω αυτή την στιγμή είναι απλές εικασίες και προβλέψεις του άσημου και ταπεινού Δευκαλίωνα. Από εδώ και πέρα τα πραγματικά γεγονότα θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν την στήλη. Θα περιμένουμε. Προς το παρόν αποχαιρετούμε την Hillary Rodham Clinton την απερχόμενη υπουργό εξωτερικών.

Good Bye Hillary…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.