Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

H MΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (Συντ.97,120) κι ΟΧΙ Η ΒΟΥΛΗ (Συντ.86)

Σχετικό: [ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ] Εισαγγελέας προς Βουλή: 
Εξετάστε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες υπουργών για το μνημόνιο

Γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μαζί –ή κοντά χρονικά-με την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο την επόμενη εβδομάδα και για τις καταγγελίες του Ρουμελιώτη, θα συζητηθεί και η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία στην Βουλή. 
Απευθύνω μια προειδοποίηση προς την Αντιπολίτευση: 
Η Εσχάτη Προδοσία είναι «πολιτικό έγκλημα» (απόφαση 683/75 ΟλΑΠ) διότι αποσκοπεί στην κατάλυση του πολιτεύματος. Ως πολιτικό έγκλημα συνεπώς, δικάζεται από την Τακτική Δικαιοσύνη, σύμφωνα με το άρθρο 97 Συντάγματος το οποίο ορίζει: 
«Τα κακουργήματα και τα πολιτικά εγκλήματα δικάζονται υπό μικτών ορκωτών δικαστηρίων, συγκροτημένων εκ τακτικών δικαστών και ενόρκων, όπως ο νόμος ορίζει. 
Οι αποφάσεις των δικαστηρίων τούτων υπόκεινται στα υπό του νόμου οριζόμενα ένδικα μέσα». 
Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι η Εσχάτη Προδοσία υπόκειται στην αρμοδιότητα της Τακτικής Δικαιοσύνης, η οποία δικάζει κατά τα άρθρα 97 και 120 παρ.3 του Συντάγματος, τα οποία ορίζουν την αρμοδιότητα της τακτικής δικαιοσύνης και το Απαράγραπτο του Εγκλήματος. 
Συνεπώς το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας δεν ανήκει στην αρμοδιότητα της Βουλής!, του άρθρο 86 Συντ. και του ν.3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών», που προβλέπουν-αντί της τακτικής δικαιοσύνης «ειδικά δικαστήρια» και 5ετή (χονδρικά) παραγραφή του εγκλήματος.  ...

Προειδοποιώ την Αντιπολίτευση, να ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ με αντισυνταγματικό, παράνομο κι εγκληματικό τρόπο την αρμοδιότητα της Βουλής για την εκδίκαση της υπόθεσης αυτή, διότι στην περίπτωση αυτή θα διαπράξει κι αυτή (η Αντιπολίτευση) μεγίστου βαθμού Έγκλημα, ήτοι συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία και την διαβεβαιώνω, ότι το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για όλους και θα λογοδοτήσουν όλοι τους σύντομα ενώπιον του Ελληνικού Λαού, μιας ελεύθερης πατριωτικής Δικαιοσύνης των Ενόρκων και μιας Βουλής που θα εκφράζει πραγματικά τον Ελληνικό Λαό. 
Ελληνικέ Λαέ: Η έσχατη μάχη της Νίκης σου άρχισε…

Δημ.Αντωνίου, ιατρός

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.