Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

kalami.net: 'Ελληνες πανηγυρίστε: Θα ''βουλιάξει'' η Ελλάδα από τις πολλές, μεγάλες... επενδύσεις

'Αλλο πράγμα οι επενδύσεις και άλλο οι κατά φαντασίαν ''επενδύσεις'' σε ένα διεφθαρμένο κράτος
'Ελληνες πανηγυρίστε: Θα ''βουλιάξει'' η Ελλάδα από τις πολλές, μεγάλες... επενδύσεις
« H κοινή γνώμη (στην Ελλάδα) στηρίζει τις αλλαγές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μέτρα είναι σκληρά. 'Ομως η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών αποδέχεται τις θυσίες και τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων. 'Ολοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, στηρίζουν την κυβέρνηση... Στους Βαλκανικούς Πολέμους προσέτρεξαν και πολέμησαν στο πλευρό της Ελλάδας ομογενείς από τις ΗΠΑ. Σήμερα η Ελλάδα δίνει έναν άλλου είδους πόλεμο, οικονομικό. Σας χρειαζόμαστε και πάλι».
Ερώτηση:

ΠΟΙΕΣ αλλαγές έγιναν στην Ελλάδα, εκτός από Μνημόνια, χαράτσια, φτώχεια εξαθλίωση, που... στηρίζουν οι 'Ελληνες; Στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι 'Ελληνες; 'Η μήπως μπήκε τάξη στο διεφθαρμένο, μιζαδόρικο υπουργείο του ολίγιστου ''τουρίστα'' κ. Κ. Χατζηδάκη; Και γιά ποιά Ελλάδα να ''πολεμήσουν'' οι Ομογενείς; Της απάτης, διαφθοράς, ατιμωρησίας, βουλευτικής...ασυλίας; 'Ισαμε πότε ο κάθε γελωτοποιός 'Ελληνας πολιτικός θα έρχεται γιά ''τουρισμό'' στην Αμερική και θα λέει βλακείες;
Μεγάλη παραπληροφόρηση στην Ελλάδα
Ο ''μνημονιακός μηχανισμός παραπληροφόρησης'' στην Αθήνα (Το ΒΗΜΑ) γράφει -παραπληροφορώντας ξεδιάντροπα-
 γιά... «900 (!!!) επενδυτές που παρακολούθησαν το Επενδυτικό Φόρουμ στη Νέα Υόρκη».
Από πότε οι 250-300 που πέρασαν από την αίθουσα, σχετικοί και άσχετοι (η μικρή μειοψηφία ήταν δήθεν ''επενδυτές''), έγιναν... 900;
Το Φόρουμ δεν έγινε σε... γήπεδο. Οι δε ''μεγάλοι επενδυτές'' είναι οι γνωστοί Λιβέρης, Κάλαμος και σία που μιλάνε για ...''επενδύσεις'' στην Ελλάδα -δηλ. τα... ΜΜΕ μιλάνε-, αλλά ποτέ δεν τις κάνουν, γιατί είναι του ''πάρε'' και κοιτάζουν να βρουν μόνο καμία ευκαιρία γιά κέρδος.
Σε ότι αφορά το Capital Link Foroum, κάνει ΜΟΝΟ αυτήν την εκδήλωση-''φανφάρα'' κάθε χρόνο και εισπράττει μισό εκατομ. δολάρια ''χορηγίες'' από τους ανεγκέφαλους υπουργο-κρατικοδίαιτους της Αθήνας, που έρχονται στις ΗΠΑ ουσιαστικά γιά προσωπικό τουρισμό, νομίζοντας ότι μιλούν σε...μεγαλοεπενδυτές. Το Φόρουμ, προπαγανδίζουν και ορισμένα μικρά έντυπα ελληνόφωνα ΜΜΕ Νέας Υόρκης, με αντάλλαγμα διαφημίσεις.
'Αλλο πράγμα οι επενδύσεις και άλλο οι κατά φαντασίαν ''επενδύσεις'' σε ένα διεφθαρμένο κράτος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.