Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο φρουρός του Γεωργιάδη σε ρόλο ορντινάντσας; (Δείτε επίσης σχετικά video με κολοτούμπες) - Από Λάος σε ΝΔλάος και στη σχολή του Σικάγου!!!



Μετά ένα χρόνο:
Κιουτσούκης σε Γεωργιάδη 
Πριν ακόμα προλάβει να ενημερωθεί επίσημα για την διαγραφή του, ο Νίκος Κιουτσούκης κονταροχτυπήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτικό πλατό.

«Δεν θα απολογηθώ στους τρομοκράτες που με διέγραψαν», «Ο Στουρνάρας δεν είναι ΝΔ και εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος νομίζει ότι είναι ιδιοκτήτης της ΝΔ κάνει λάθος», «αλλάζουν τις πολιτικές σαν τα πουκάμισα, δεν θα τους ακολουθούμε σαν πρόβατα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δημιούργησε υποδομές που η ΝΔ ξεπουλάει», ήταν μερικές από τις απαντήσεις του Νίκου Κιουτσούκη στα πυρά Άδωνι.

SKAI_09_13_2012_18_56_14 από Enikos_gr
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.