Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Εκλογές ΗΠΑ - Συντονιστείτε στο www.24-7Radio.us, το ραδιόφωνο του www.kalami.net [Election Dashboard]




Συντονιστείτε στο www.24-7Radio.us
το ραδιόφωνο του www.kalami.net
γιά αποτελέσματα, σχόλια, αναλύσεις κ.ά.
 Από ώρα Ελλάδας 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Πρός Δημοκρατικούς φαίνεται ότι θα πάει πάλι η ψήφος της Ομογένειας, ΗΠΑΑπό ότι εκτιμάται, γιά την επανεκλογή του πρόεδρου Ομπάμα και του -παραδοσιακά- φιλέλληνα αντιπρόεδρου Τζο Μπάϊντεν, θα ψηφίσουν οι Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής, κατά πλειοψηφία, στις 6 Νοεμβρίου, ειδικά επειδή ο πρόεδρος έδωσε έμφαση βασικά στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Επίσης, ρόλο θα παίξει και η απαξιωτική αναφορά στην Ελλάδα, του υπερσυντηρητικού υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ.
Γιά πρώτη φορά σε εκλογές, ΔΕΝ έγινε αναφορά από τους υποψήφιους σε εθνικά ζητήματα Ελλάδας και Κύπρου, ούτε αυτοί ενοχλήθηκαν από την παραπαίουσα Ομογένεια... Περίπου 1 εκατομ. Αμερικανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής έχουν δικαίωμα ψήφου. Ψηφίζει ποσοστό 25-30%


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.