Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αυτόν τον άθλιο τύπο, στηρίξαμε το 2007 ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια τον ανεχτήκαμε ως πρωθυπουργό για δύο πέτρινα χρόνια (2009 - 2010) για να μας παραδώσει ως κράτος στα αδηφάγα δόντια της τρόικας και τα γαμψά νύχια των δανειστών τοκογλύφων... φτού μας!!!

comment: A former PM that had to resign and leave the country because of public outcry, giving his own version of reality to his buddy Dukakis. Papandreou family run the country since the 60's, and it is huge hypocrisy for him to explain things as an external observer:
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 [George Papandreou (GAP) in conversation with Michael Dukakis]

Σάλο έχουν προκαλέσει οι νέες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του JFKJr Forum, όπου συζήτησε με το Μάικ Δουκάκη
Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ούτε λίγο πολύ ότι στο τελωνείο, πιο πολύ τους ενδιαφέρει η ταυτότητα του Harvard που έχει μαζί του, παρά η ιδιότητά τους ως πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας. 
Μια δήλωση που δυσφημίζει τη χώρα μας διεθνώς. Ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε για ακόμη μια φορά την πολιτική του. «Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε» και συμπλήρωσε ότι «όταν είσαι στην πολιτική, σε θέση ευθύνης, είσαι εκεί για να κάνεις κάτι. Για να αλλάξεις κάτι».
Στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η οποία όπως ανέφερε δεν είναι μεμονωμένη αλλά ευρωπαϊκή. «Μερικές φορές βλέπουμε την Ελλάδα σαν την φωτιά μέσα στην κουζίνα, αλλά αν δεις την Ευρώπη θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η φωτιά μέσα σε όλο το σπίτι. Όσα μέτρα κι αν πήραμε εμείς για το έλλειμμα, παρέμενε πρωταρχικά ένα πρόβλημα της Ευρώπης».
Επίσης ανέφερε ότι το στοίχημα της Ελλάδας είναι η ανάπτυξη.  ...
Αν και τα μνημόνια που ο ίδιος υπέγραφε μόνο ανάπτυξη δε φέρνουν στη χώρα, αλλά αντίθετα βυθίζουν την ελληνική κοινωνία στην ύφεση μέρα με τη μέρα.
με πληροφορίες από "κουτί πανδώρας"

==========================
  "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.