Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑΥΜΑ: Ο πρόεδρος της...''Δημοκρατίας'' ανακάλυψε, μετά από 30 χρόνια, ότι υπάρχει... διαφθορά στην Ελλάδα!

Ο κ. Παπούλιας, σε μήνυμά του γιά την
''Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς''
 (9 Δεκεμβρίου), αναφέρει πως «πρόκειται για ένα αποκρουστικό φαινόμενο το οποίο υποσκάπτει το κύρος και την αξιοπιστία των θεσμών, διαβρώνει τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό, υπονομεύει κάθε προσπάθεια βιώσιμης ανάπτυξης και προόδου...
η καταπολέμηση της διαφθοράς συνδέεται άρρηκτα και με τον πυρήνα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Κράτους Δικαίου και αφορά εν τέλει την ποιότητα της Δημοκρατίας και τον κοινωνικό πολιτισμό».
Επειδή στο κράτος-μπανανία, η διεφθαρμένη Βουλή ''ξεπλύματος ανομιών'' αντικατέστησε την Δικαιοσύνη, ας ζητηθεί από τον ολίγιστο ''πρόεδρο Δημοκρατίας'', να βγάλει ''διάταγμα'', ώστε οι ευθύνες διεφθαρμένων υπουργών κυβερνήσεων, ακόμα και για κακουργήματα, να παραγράφονται σε 5 ημέρες και όχι σε 4-5 χρόνια, όπως ισχύει τώρα, σύμφωνα με το Σύνταγμα του (πολιτικά-θεσμικά) τριτοκοσμικού Ελλαδιστάν.
H Ελλάδα, τελικά, αλλάζει: Θα είναι χειρότερη, εξαρτημένη, εξαθλιωμένη, αποδεκατισμένη, καθοδηγούμενη
Λαέ της Ελλάδας...
Κάνε ησυχία, μην διαμαρτύρεσαι γιά την εξαθλίωσή σου... Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ενοχληθεί και ο υπέργηρος -πρώην ''λ@μόγιο''- του Μεγάρου.
Είναι στον κόσμο του και αναπολεί τις καλές εποχές, τότε που ''μάδαγε μαργαρίτες''.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.