Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΕΛ: Δανειστές και κερδοσκόποι θα ωφεληθούν από τη δόση

 Με τα δισεκατομμύρια «που κραδαίνει ως λάφυρο» η κυβέρνηση, θα ωφεληθούν δανειστές και κερδοσκόποι, μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοεργολάβοι, αλλά δεν θα πάρει ούτε μία ανάσα ανακούφισης ο οικογενειάρχης, ο άνεργος, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος και επαγγελματίας, υποστήριξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Όπως αναφέρουν, οι σημερινές «διθυραμβικές» δηλώσεις του πρωθυπουργού δείχνουν όχι την απόλυτη ψυχική και πολιτική απόσταση που έχει από τις ελληνικές οικογένειες που υποφέρουν μέσα στην οικονομική υστέρηση. ...
Παράλληλα η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά φανερώνει, σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και τη μανία ψεύδους που διακρίνει τον Πρωθυπουργό προκειμένου «να συντηρήσει στη ζωή τη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων» και κυρίως να κρύψει από το λαό την αλήθεια για το πού πάνε στην πραγματικότητα τα λεφτά.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.