Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η παπαριά της ημέρας (11-1-2013)


Δείτε ποιος είπε τη παπαριά της ημέρας:

«Η πάταξη του λαθρεμπορίου έφερε μειωμένη κατανάλωση!»
Νομοσχέδιο δημοσιονομικής ανάγκης, χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας πως κάθε ευρώ φόρου που προβλέπεται στο νομοσχέδιο, «σώζεται από τους μισθούς και τις συντάξεις»
...απαντώντας στις βολές της αντιπολίτευσης για το πρόβλημα θέρμανσης, συνεπεία της αυξημένης τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε πως η καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, οφείλεται εν πολλοίς στην πάταξη του λαθρεμπορίου και στην «αποθεματοποίηση» πετρελαίου πριν την άνοδο της τιμής του. «Έχουμε προϋπολογίσει 80 εκατ. ευρώ για επίδομα θέρμανσης, ενώ οι αιτήσεις ανέρχονται σε 6 εκατ. Καλύπτουμε πάνω από το 85% του πληθυσμού» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.