Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ευχές για μία καλή χρονιά από τον ιστοχώρο "Στοχασμός - Πολιτική"


Είθε το 2013 να είναι η χρονιά της δικαίωσης της κοινωνίας των πολιτών, της προσδοκίας και των λαϊκών αγώνων της μεταπολίτευσης για μια Ελλάδα, περήφανη, δυνατή και αξιοπρεπής και ολοκληρωτικά ελεύθερη από ντόπιες και ξένες εξαρτήσεις.
Είθε το 2013 να είναι η χρονιά της τιμωρίας των ενόχων και της αποδόμησης του σάπιου κατασκευάσματος της διαπλοκής, της ρεμούλας και της άδικης κατανομής του πλούτου.
Είθε το 2013 να είναι η χρονιά της Ελλάδας  της δικαιοσύνης,  της δίκαιης ανάπτυξης, που  θέλουμε και αγωνιζόμαστε με κέντρο τον άνθρωπο και τις βιοτικές του ανάγκες και όχι των αριθμών των golden boys και των νεοφιλελεύθερων δοτών των αγορών και της σχολής του Σικάγου.
Είθε οι θεοί και ο ανίκητος ήλιος της πατρίδας μας να φέρουν Ευημερία, Δύναμη, Υγεία και ότι ο καθένας μας εύχεται και ποθεί ατομικά, οικογενειακά και συλλογικά...

Απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες, Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε Αδέλφια μας!

Η συντακτική ομάδα 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.