Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

"Αριστεροί αλήτες" (Αριστεροί ή φασίστες;) στο Βερολίνο: Τούς επιτρέπονται τα πάντα

[Η Karin Ruch μπροστά στο κατεστραμμένο μαγαζί της]
του Εμμανουήλ Σαρίδη
Αριστερή τρομοκρατία στο Βερολίνο

Η „Postkutsche“, η "Ταχυδρομική Άμαξα", στην Gerichtstraße 34 της συνοικίας Wedding του Βερολίνου, ήταν ένα μεσοαστικό εστιατόριο, φημισμένο για την σπεσιαλιτέ του, το "Eisbein" (βραστό χοιρινό μπούτι με λάχανο τουρσί). Τώρα η "Ταχυδρομική Άμαξα" έκλεισε, η καταγγελία του ενοικιαστηρίου απο τον ιδιοκτήτη του κτιρίου ήρθε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και στις 2. Ιανουαρίου η Karin Ruch, που το δούλευε για 31 χρόνια, παρέδωσε τα κλειδιά στον ενοικιαστή, την ώρα που οι τακτικοί πελάτες του αγκαλιάζονταν και έκλαιγαν. Τι είχε συμβεί; Αριστεροί αλήτες το είχαν απο καιρό στοχοποιήσει και διαβάλει σαν τόπο συγκεντώσεως Δεξιών. Έσπαζαν τα τζάμια του, το μπογιάτιζαν, μετα ήρθε το τέλος (η είδηση απο το http://www.pi-news.net/2013/01/linke-lumpen-durfen-in-berlin-alles/).

Αριστεροί ή φασίστες;

Όποιος νομίζει, ότι ο αριστερός φασισμός υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, είναι γελασμένος. Τα ίδια που γίνονται σ’ εσάς, γίνονται και εδώ. ...
Όπως στην Ελλάδα επιτρέπεται, φερ’ ειπείν στους αναρχο-τρομοκράτες της ιστοσελίδας Indymedia να την λειτουργούν μέσα απο πανεπιστήμιο (!), στοχοποιώντας πολιτικούς, αστυνομικούς και δημάρχους πόλεων και να ξεσηκώνουν τους μπαχαλήκηδες επαναστάτες για δράσεις εναντίον τους, χωρίς κανείς να (μπορεί;) να τους πετάξει έξω, έτσι και στο Βερολίνο το αριστερό φασισταριό, οργανομένο σε εκατοντάδες ομάδες κρούσεως που ακούν στο όνομα Αντίφα και άλλα τέτοια ονόματα πνευματικής συμφοράς, κάνει ότι θέλει, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δράσεις εναντίον δεξιών. Ανενόχλητο και απολαμβάνοντας την κάλυψη και προστασία των πολιτικών κομμάτων Die Grünen (Οι Πράσινοι), DieLinke (Η Αριστερά, ο μεγάλος αδελφός και καθοδηγητής του ΣΥΡΙΖΑ), SPD (Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα) και το αριστεροποιηθέν δεξιό κόμμα CDU (το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα) καθώς και των Υπουργείων της Γερουσίας του Βερολίνου, ιδιαίτερα του Υπουργείου Εσωτερικών και βέβαια των μυστικών υπηρεσιών.

Γιατί; Διότι τα φαινόμενα αυτά δεν είναι μεμονωμένα, δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, την Γερμανία ή την Ιταλία, αλλά λειτουργούν βάσει ενός γενικότερου σχεδίου αποσταθεροποίησης, για την ευκολοτερη υπαγωγή και ποδηγέτησή των κρατών απο τον Ηγεμόνα και το παγκόσμιο κράτος, την παγκόσμια κυβέρνηση που σε λίγο θα έχει εγκαταστήσει. Και για την πραγματοποίηση της οποίας στην Γερμανία, παραδείγματος χάριν, η εβραία πολιτικός των Πράσινων, Claudia Roth, πρότεινε, μέσω του κόμματός της, την κατάργηση της γερμανικής υπηκοότητας και την εισαγωγή στην Γερμανία μιας ευρωπαϊκής υπηκοότητας – που αργότερα θα γίνει υποχρεωτική και σε όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το επιδιώκει και το άλλο ανδρείκελο του Ηγεμόνα, ο πρόεδρός της José Manuel Barroso. Για την ίδια παγκόσμια κυβέρνηση που έχει μιλήσει και στην Ελλάδα πολλές φορές ο απατεώνας Geoffrey Παπανδρέου, που πληρώνεται ακόμη σαν βουλετής για να κάνει μαθήματα στις ΗΠΑ (τι μαθήματα να κάνει αυτός ο σαχλαμάρας, μάλλον, όπως φαίνεται, τον έβγαλαν έτσι από το κάδρο και του έδωσαν μια απασχόληση).

Αυτά όμως που καθορίζουν την τύχη όλων μας, εσείς στην Ελλάδα δεν τα πέρνετε στα σοβαρά και προτιμάτε να διασκεδάζετε με την παράσταση του Καραγκιόζη (Τσίπρας) και του Χατζατζάρη (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης) που σας παίζουν οι αόρατοι σκηνοθέτες του Ηγεμόνα: Την πολιτική αντιπαράθεση, την αποκάλυψη σκανδάλων και το ξεσήκωμα σας για συμμετοχή σε φασαρίες και διαδηλώσεις κατα της κυβέρνησης. Και επειδή ακόμη δεν καταλάβατε, ποιός είναι αυτός ο Ηγεμόνας που βρίσκεται πίσω απο όλα αυτά, να σας το ξαναπώ. Ηγεμόνας είναι η δυναστεία των Rothschilds, η οποία μεσω της City of London (CoL) και της Wall Street της Νέας Υόρκης ελέγχει το παγκόσμιο τοκογλυφικό/χρηματοπιστωτικό σύστημα και την παγκόσμια οικονομία. Και την γκλάβα μας με τα ΜΜΕ της - και μέσω αυτών την πολιτική και τους πολιτικούς. Και τις κυριότερες μυστικές υπηρεσίες (Mossad, CIA, BND,  MI6), το ΝΑΤΟ. Ηγεμόνας λοιπόν δεν είναι οι ΗΠΑ ή η Γερμανία, όπως πολύ-πολύ εσφαλμένα νομίζετε. Αντιληφθείτε επιτέλους, ότι οι δύο αυτές χώρες είναι τα όργανα που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας για την δουλειά του, τις ΗΠΑ για τον στρατό της και την Γερμανία για την εύρωστη οικονομία της. Δεν είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά τα σκιάχτρα που κουνάει, για να μην φαίνεται ό ίδιος και να κρύβεται από πίσω τους.
 
Ενα εστιατόριο έκλεισε

Ας δούμε τώρα το περιστατικό που ανέφερα παραπάνω, που δείχνει πως ο Ηγεμόνας που ελέγχει την πολιτική και τους πολιτικούς χρησιμοποιεί τους Αριστερούς, πρώτα για να αποδυναμώσει την παραδοσιακά ισχυρότερη Δεξιά και δεύτερον, σαν καλός σκακιστής που είναι, για να μπερδέψει έτσι τα πράγματα, ώστε να μην ξέρει πιά κανείς τι κόμμα να ψηφίσει. Γιατί όλα τους έχουν γίνει ένας πολιτικός αχταρμάς, χωρίς δύναμη να να επιβληθούν στις προσταγές της τοκογλυφικής οικονομίας του. Η είδηση δημοσιεύθηκε στις 6. Ιανουαρίου 2013 στην εφημερίδα Β.Ζ. του Βερολίνου. Και δείχνει, πόσο πανομοιότυπα είναι αυτά που συμβαίνουν στο Βερολίνο με αυτά που γίνονται στην Αθήνα. Και να αντιπαραβάλλουμε την στάση των κομμάτων Οι Πράσινοι και Η Αριστερά της Γερμανίας με το ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα των φασαριατζήδων στην Ελλάδα. Αναρωτώμενοι, αν το ΣΥΡΙΖΑ είναι το σωστό κόμμα που πρέπει να κυβερνήσει την Ελλάδα, όπως ζητούν οι ανόητοι οπαδοί του.  

Τον περασμένο Σεπτέμβριο στο εστιατόριο „Postkutsche“ ("Ταχυδρομική Άμαξα") τρώγανε 25 άτομα, αγνωστα στην ιδιοκτήτριά του Karin Ruch. Μετα, τον Οκτώβριο, μια παρέα με το όνομα „Hoffmann von Fallersleben-Bildungswerk“ έκλεισε τραπέζι για το βράδυ. Πρίν έρθουν όμως, κάποιοι έσπασαν τα τζάμια του μαγαζιού, αφού στο ιντερνέτ οι ριζοσπαστικοί αριστεροί είχαν δημοσιεύσει, ότι στο εστιατόριο θα συνεδρίαζε η NPD (κάτι το ανάλογο με την Χρυσή Αυγή) και θα πρεπει να εκδιωχθούν.

Και όχι μόνο αυτοί. Τα ίδια έκανε και ο πολιτικός των Πράσινων, Ντάνιελ Gollasch, που σε μία ανάρτησή του στο ιντερνέτ ισχυρίσθηκε, ότι στο εστιατόριο συν εστιάζεται και το παράρτημα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της συνοικίας Wedding με την NPD. Καί έτσι έγινε το αναμενόμενο: Μαυροντυμένες μορφές άρχισαν να επισκέπτονται την "Ταχυδρομική Άμαξα" και όταν η ιδιοκτήτριά του, υποψιασμένη, τους ρώτησε: "Πού είναι τ’ αφεντικό σας, γιατί μου σπάζετε τα τζάμια;" δεν πήρε καμία απάντηση.

Στη δεύτερη επίθεση που δέχθηκε το εστιατόριο, η τζαμαρία του καλύφθηκε απο ένα παχύ μαύρο χρώμα λαδομπογιάς. Οι πελάτες της άρχισαν να το αποφεύγουν, οι γείτονές να διαμαρτύρονται για τις φασαρίες και η υπηρεσία κρατικής Ασφάλειας έκανε ανακρίσεις. Και τέλος ο ιδιοκτήτης του κτιρίου κατήγγειλε το συμβόλαιο, το μαγαζί έκλεισε. Η "Ταχυδρομική Άμαξα" ήταν τόπος συνάντησης του συλλόγου «Heimatverein» (ο πρόεδρος του οποίου είναι μέλος της SPD) καθώς και της CDU, το εστιατόριο ήταν αγαπητό σ΄ολόκληρη την συνοικία. Πού ήταν ο δήμαρχος της συνοικίας Christian Hanke (SPD), που ήταν ο γερουσιαστής Εσωτερικών Frank Henkel (CDU); Γιατί δεν υπήρξε μια αστυνομική προστασία; Μέσα στο Βερολίνο ένα εστιατόριο και η ιδιοκτήτριά του επικηρύχτηκαν και σε τρεις μήνες καταστράφηκαν.

Αριστερή τρομοκρατία με συστημική κάλυψη
 
Στο Βερολίνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας είναι καθημερινό φαινόμενο, να  εκβιάζονται και να απειλούνται οι ταβερνιάρηδες για να μην δέχονται τούς μη «σωστούς» πελάτες στο μαγαζί τους. Σε πολλές περιπτώσεις τα εστιατόρια απειλούνται ότι θα ανατιναχτούν στον αέρα, την άλλη φορά, ότι στα παιδιά του ταβερνιάρη θα συμβεί κάτι, αν δεν σταματήσει να δέχεται μια ορισμένη κατηγορία επισκεπτών. Υπάρχει μάλιστα και ένα φυλλάδιο για τους εστιάτορες: "Να μην αφήνουν να τους παρασύρουν οι ακροδεξιοί» (http://jugendinfo-gegen-rechts.de/artikel.php/423/52620/neue-broschure-fur-gastwirte-rechtsextremisten-nicht-auf-den-leim-gehen.html και toleranz/admin/attachviewer.php?typ=Thema&dateiorig=AL_Dehoga_Freigabe.pdf&dateiverzeichnis=52620&dateiname=9cb5681350a7936fac01b607414e0956

Η αριστερή τρομοκρατία λειτουργεί σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Γιατί τα ίδια γίνονται και στην Ελλάδα, όπου η Χρυσή Αυγή, φερ' ειπείν, βρίσκεται απο καιρό σε μία "θεσμική καραντίνα", στην οποία την έθεσαν τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, σε συγχορδία με τα συστημικά Μαζικά Μέσα και τους πληρωμένους μπλογκατζήδες.

Έτσι το ποίοι τελικά είναι Ακροδεξιοί, το καθορίζουν πρώτα οι Αριστεροί: Ακροδεξιοί είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί τους. Και όσο αυτοί οι Αριστεροί, δηλαδή το κοπάδι όσων σαν φοιτητές ή απόφοιτοι πανεπιστημίων έμειναν για πολλούς λόγους ανεπάγγελτοι, αυτών που μη ξέροντας τι άλλο να κάνουν, βρίσκουν διέξοδο στην αναρχία, και την αντιπαράθεση με την Αστυνομία, των δυσαρεστημένων πασόκων, των παρανοϊκών και των ψυχοπαθών, όλων αυτών, που βρήκαν μια ιδεολογική/ψυχολογική στέγη στο κόμμα του αρχιφασαρίατζη Τσίπρα με την πολιτική πόλωσης και την δεδηλωμένη πρόθεσή του για ανατροπή τής κυβέρνησης (αυτά δεν έλεγε και ο ΓΑΠ σαν αντιπολίτευση;), συνεχίζουν με τα μέσα που τους παρέχει απλόχερα ο Ηγεμόνας το έργο τους, η Ελλάδα, δυστυχώς, δεν πρόκειται να ορθοποδήσει.

Rubrik: Meinung/ Εμμανουήλ Σαρίδης
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.