Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Έχει γίνει ο εφιάλτης του Βενιζέλου [Ειδικό Δικαστήριο (Υπουργοδικείο)]

Ειδικό Δικαστήριο (Υπουργοδικείο)
Βολές εξαπέλυσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο από το βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας τον ότι ενώ κρατούσε στο σπίτι του για μήνες τη λίστα Λαγκάρντ τώρα βγαίνει και από πάνω και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.
Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου έκλεισε την ομιλία της με μια αινιγματική φράση λέγοντας ότι αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως τον δικαιώνει η εκδοχή ότι το στικ που έχουν οι οικονομικοί εισαγγελείς δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2011 ας περιμένει την απάντηση σε λίγες μέρες.
"Είστε σίγουρος κύριε Βενιζέλο, ότι η εκδοχή παραποίησης της λίστας στις 8/7/2011 σας δικαιώνει; Η απάντηση της επόμενες ημέρες", είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο κλείσιμο της ομιλίας της.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.