Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Εκτός από ανόητα βλαχοτάγαρα, είναι και εθνικά επικίνδυνοι!


Γράφει ο Δευκαλίων

Στις 5 Νοεμβρίου 2011,
η στήλη είχε δημοσιοποιήσει την θέση της για την τρομοκρατία στο άρθρο με τίτλο:
 «Εκτός από την Χρυσή Αυγή υπάρχει και η Al Qaeda (Αλ Κάϊντα)».
Επιγραμματικά, σ’ εκείνο το άρθρο κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση για το εκρηκτικό μείγμα:
α) Των εκατοντάδων χιλιάδων κυρίως μουσουλμάνων μεταναστών που στοιβάζονται άνεργοι και λιμοκτονούντες στις περιοχές γύρω από την Ομόνοια
β) Της ανόητης βίας της «Χρυσής Αυγής» εναντίον των εγχρώμων μουσουλμάνων μεταναστών που ευνόητα τους σπρώχνει στις αγκαλιές της Al Qaeda (Αλ Κάϊντα).
Όλοι καταλαβαίνουμε τον κίνδυνο για την δημόσια τάξη και ασφάλεια εάν η Al Qaeda (Αλ Κάϊντα) βρει γόνιμο έδαφος για να στρατολογήσει μαζικά τους φοβισμένους από την βία της «Χρυσής Αυγής» πένητες και ρακένδυτους μουσουλμάνους που στοιβάζονται στα γκέτο το κέντρο της Αθηνών.
Αντιγράφουμε από την ειδησεογραφία της 17ης Ιανουαρίου 2013: «Πακιστανός μετανάστης μαχαιρώθηκε από δύο Έλληνες γιατί τους έκλεινε τον δρόμο με το ποδήλατο του. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο σπίτι του ενός εκ των δραστών και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής»
Επαναλαμβάνουμε ότι η «Χρυσή Αυγή» κάνει την “δουλειά” της αντικαθιστώντας το παράλυτο κράτος στις περιοχές του κέντρου των Αθηνών. Προσφέρει προστασία στους άτυχους κατοίκους του κέντρου επιστρατεύοντας την βία. Το πρόβλημα δεν είναι η «Χρυσή Αυγή» αλλά το παράλυτο κράτος που δεν μπορεί να εμπεδώσει την τάξη και ασφάλεια το κέντρο των Αθηνών.
Εάν το κράτος ασκούσε τον ρόλο του τότε η «Χρυσή Αυγή» θα ήταν πολιτικά και...
οργανωτικά ανύπαρκτη.
Αυτά για τα οποία δεν μας ενημερώνει η ειδησεογραφία είναι ότι ο νεκρός Πακιστανός δούλευε σκληρά για να ζήσει τα παιδιά του και ότι η κηδεία του έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από το ακραίο ισλαμικό ιερατείο.
Δηλαδή μια καθ’ όλη άδικη και παράλογη πράξη βίας εναντίον ενός δυστυχισμένου μουσουλμάνου, έγινε από το ισλαμικό ιερατείο σημαία προπαγάνδας και στρατολόγησης υπέρ του επικίνδυνου φονταμενταλισμού.  Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα.
Όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με τα όσα συμβαίνουν στον αθέατο κόσμο της εγκληματικότητας είναι βέβαιοι ότι η Αλβανική Μαφία είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένη με τον UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) και τον UCK (Απελευθερωτικός Στρατός Κοσσόβου).
Δηλαδή η Αλβανική Μαφία συνεργάζεται με τον Αλβανικό αλυτρωτισμό, που τώρα τελευταία και εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική θέση του Ελληνικού κράτους έχει σηκώσει για τα καλά κεφάλι.
Όμως, πληθώρα έγκριτών δημοσιευμάτων από την εποχή του εμφύλιου πολέμου του Κοσσυφοπεδίου αποδεικνύουν ότι ο Αλβανικός αλυτρωτισμός και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο UCK συνδέεται και συνεργάζεται άμεσα με την Al Qaeda (Αλ Κάϊντα) και τις υπόλοιπες ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις.
Μάλιστα, οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα στη Συρία εκπαιδεύτηκαν από τον UCK στο Κόσσοβο και περνάει απαρατήρητο. Κοινός παρανομαστής αυτής της σύνδεσης-συνεργασίας ο ισλαμικός φονταμενταλισμός.
Δηλαδή, η Αλβανική Μαφία, που και αυτή έχει ως ορμητήριο το κέντρο των Αθηνών, έχει από παλιά άριστες σχέσεις με την ισλαμική τρομοκρατία. Ταυτόχρονα γεγονότα όπως αυτό της δολοφονίας του άτυχου Πακιστανού είναι βούτυρο στο ψωμί σε επιχειρήσεις προσηλυτισμού και στρατολόγησης που διοργανώνει η Al Qaeda (Αλ Κάϊντα) ή οποιαδήποτε άλλη μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση.
Σε απλά Ελληνικά. Η ισλαμική τρομοκρατία, ως είθισται να λέγεται, έχει την δυνατότητα να στρατολογήσει από την πλατεία Ομόνοιας πλήθος ταλιμπάν, που μπορεί να τους εξοπλίσει μέσω του επικίνδυνου για την χώρα μας μαφιόζικου Αλβανικού αλυτρωτισμού που δρα σχεδόν ανενόχλητος στην χώρα.
Απέναντι σε αυτόν τον άμεσο και υπαρκτό κίνδυνο τι κάνουν οι αρχές ασφαλείας; Ασχολούνται με την Βίλλα Αμαλίας στην οποία μερικοί ανεγκέφαλοι πολιτικοί τυχοδιώκτες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχουν κάνει κατάληψη.
Γιατί όμως οι αρχές ασφαλείας αναλώνονται σε τριτεύουσας σημασίας στόχους όπως η Βίλλα Αμαλία; Όταν μάλιστα την ίδια ώρα υπάρχουν βάσιμοι φόβοι και ενδείξεις ότι η ισλαμική τρομοκρατία μαζί με τον μαφιόζικο Αλβανικό αλυτρωτισμό ετοιμάζονται να σηκώσουν κεφάλι και να απειλήσουν άμεσα την ζωή και την ασφάλεια των κατοίκων των Αθηνών.
Η απάντηση όπως πάντα είναι απλή. Γιατί οι ανεγκέφαλοι και ανόητοι γκαιμπελίσκοι τρίτης κατηγορίας που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισαν ότι προέχει να επιτεθούν επικοινωνιακά στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Εκτός από ανόητα βλαχοτάγαρα είναι και εθνικά επικίνδυνοι!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.