Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχει ελπίδα να καταδικαστεί ο Γιώργος Παπανδρέου! Αν τα βλαχοτάγαρα του Μαξίμου κάνουν κάποια καινούργια μαλακία...


Γράφει ο Δευκαλίων

Τα είχαμε γράψει «όταν τα έσκιαζε η φοβέρα... και τα πλάκωνε η σκλαβιά». Όταν δηλαδή ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ισχυρός και αδιαφιλονίκητος Πρωθυπουργός.
Τι είχαμε γράψει τότε αρκετές φορές;
Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι περί αυτόν κηπουρό-Αθανασάκηδες, βάσει σχεδίου μεθόδευσαν την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.
Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι περί αυτόν κηπουρό-Αθανασάκηδες, ήταν μία «παρέα» χωρίς ηθική και αρχές που απεμπόλησαν συνειδητά και χωρίς κανένα ιδεολογικό ενδοιασμό τις προεκλογικές τους διακηρύξεις
Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι περί αυτόν κηπουρό-Αθανασάκηδες, κορόιδευαν εν γνώσει τους και εν ψυχρώ τον Ελληνικό Λαό όταν διακήρυτταν δημόσια ότι η χώρα θα βγει σύντομα από το μνημόνιο και στις αγορές τέλος του 2011, αρχές του 2012.
Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι περί αυτόν κηπουρό-Αθανασάκηδες, συνειδητά υιοθέτησαν και ακολούθησαν πολιτικές που απαξίωναν την εθνική περιουσία.
Σήμερα έρχεται η δικαιοσύνη να μας επιβεβαιώσει. Ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤΑ, της υπηρεσίας  που νομιμοποίησε δημοσιονομικά αποτελέσματα που έφεραν την Ελλάδα στην θανάσιμη αγκαλιά του μνημονίου. Η δικαιοσύνη θεωρεί ότι ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ παρενέβη ώστε με λάθος τρόπο να υπολογισθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας.  Την παρέμβαση δε αυτή την θεωρεί κακούργημα!
Η στήλη δεν θεωρεί ότι το Ελληνικό Πολιτικό και Δικαστικό Σύστημα θα τιμωρήσει τον Γιώργο Παπανδρέου και τους περί αυτόν κηπουρό-Αθανασάκηδες για...

όσα έκαναν εναντίον της Πατρίδας. Άντε να την πληρώσουν κάποιοι περιφερειακοί, όπως ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ.
Η θέση αυτής της στήλης οφείλεται στην εμφανή πλέον απεμπόληση από τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά της θέσης για διερεύνηση της πορείας της χώρας προς το μνημόνιο. Μία ακόμα απόδειξη. Ο κατηγορούμενος και διορισμένος από τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, παρέμεινε στην θέση του και επί Νέας Δημοκρατίας παρά τις καταγγελίες εναντίον του που τελικά τον έχουν φέρει σήμερα στην θέση του κατηγορούμενου. Είναι για εμάς φανερό ότι υπάρχει συμφωνία προστασίας. Όμως ξαφνικά φάνηκε ελπίδα.
Η σημερινή όμως ειδησεογραφία που βγάζει πολύ γέλιο. Τα βλαχοτάγαρα του Μαξίμου έκαναν κοπτοραπτική σε ένα video ,στο οποίο περιέχονταν δηλώσεις κάποιου παγκοσμίως άγνωστου βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, του κ. Διαμαντόπουλου.  Με τις made in Μαξίμου κοπτοραπτικές δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου, ούτε  λίγο ούτε πολύ αναβίωσε ο λήσταρχος Νταβέλης ή ο φοβερός  και τρομερός ληστής Γιαγκούλας.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έκανε το αυτονόητο. Έψαξε, βρήκε και δημοσιοποίησε τις πραγματικές δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου. Κι εκεί έλαμψε η αλήθεια. Ο κ. Διαμαντόπουλος απλώς ανέλυε την πολιτική γραμμή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Και μάλιστα την ανέλυε αρκετά μέτρια.
Η στήλη όταν ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ήταν στο απυρόβλητο των ΜΜΕ, αμέσως μετά τις περιφανείς εκλογικές νίκες τους το περασμένο καλοκαίρι, είχε το θάρρος να τους αποκαλέσει πολιτικούς τυχοδιώκτες. Άρα, σήμερα μπορεί να τους υποστηρίξει χωρίς κανένα πρόβλημα να ταυτισθεί με αυτούς.
Η συγκυβέρνηση, στο video-Διαμαντόπουλου έκανε ένα ακόμα λάθος. Ένα ακόμα λάθος που αποδεικνύει ότι τα βλαχοτάγαρα του Μαξίμου που χειρίζονται τα επικοινωνιακά θέματα της κυβέρνησης, είναι ανόητοι ερασιτέχνες που εφαρμόζουν ως γνήσιοι κρυφό-ακροδεξιοί τις γνωστές και καταδικαστέες ιστορικά, ηθικά και πολιτικά μεθόδους του Γκαίμπελς.
Το μόνο θετικό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από όλη αυτή την ιστορία: Υπάρχει ελπίδα να καταδικαστεί ο Γιώργος Παπανδρέου! Αν τα βλαχοτάγαρα του Μαξίμου κάνουν κάποια καινούργια μαλακία...


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.