Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Προβλέπω να βρέξει ανασχηματισμό ή εκλογές...



●  Μία απεργία την ημέρα την κυβέρνηση κάνει πέρα. Και  κάποιοι από τους υπουργούς θα παίζουν... φλογέρα. Αφού έτσι κι αλλιώς, τίποτε άλλο δεν κάνουν...όπως λέει κι ο λαός.

●  Μέτρα φωτιά μελετούν στα κυβερνητικά στρατόπεδα και πολύ σύντομα θα τα ξεφουρνίσουν στον βασανισμένο ελληνικό λαό.  Κάθε φορά που γίνεται και μία αποκαλούμενη τρομοκρατική ενέργεια, όλο και κάποια νομοσχέδια και τροπολογίες περνούν στη Βουλή των Ελλήνων, σε βάρος του έλληνα πολίτη.

●  Το γιό του βαρόνου της δεξιάς πλουτοκρατίας Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έβαλαν πρόεδρο στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Λαγκάρντ.  Τον κηφήνα της Βουλής με τα 72 διαμερίσματα που κληρονόμησε από τον μπαμπά και την μαμά. Θα τον περιποιηθεί καλά, όμως, η ασυμβίβαστη του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως λένε πολλοί βουλευτές.

●  Σε συγκέντρωση  των οδηγών λεωφορείων χθες στα Σεπόλια ακουγόταν έντονα ότι ένα από τα αποτυχημένα υπουργεία της σημερινής κυβέρνησης είναι το υπουργείο Ανάπτυξης. Μάλιστα για τον υπουργό κ. Χατζηδάκη και τον υφυπουργό κ. Μηταράκη, μιλούσαν με τέτοια βαριά και άσχημα λόγια που  δεν μπορούμε να σας τα μεταφέρουμε.  Σε κάποια στιγμή μάλιστα σε πηγαδάκια, ακούστηκε : «Κύριε Σαμαρά, με τέτοιους υπουργούς δεν πρόκειται να πάει πουθενά η κυβέρνησή σου». Τώρα ποιους εννοούσαν, η ιστορία θα το καταγράψει. ...

●  Για τουλάχιστον μια βδομάδα  περίπου 2 εκ. έλληνες και ελληνίδες, έζησαν τον Γολγοθά  και την ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους, λόγω της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς. Σε πολλές στάσεις κι αφετηρίες λεωφορείων καταγράψαμε σκηνές τριτοκοσμικής ποιότητας ζωής.  Ηλικιωμένοι άνθρωποι , αλλά και εκατοντάδες εργαζόμενοι, συνωστίζονταν σε στάσεις και αφετηρίες περιμένοντας μάταια κάποιο λεωφορείο να περάσει να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. Κάποιοι μάλιστα φώναζαν : «Και ζώα να είμαστε τέτοια ταλαιπωρία δεν θα περνάγαμε».

●  Στην οδό Σίνα, όπου υπάρχουν 4 αφετηρίες λεωφορείων συγκεντρωμένοι επιβάτες φώναζαν : «Ελάτε, κύριοι βουλευτές και κύριοι υπουργοί να δείτε πως έχετε καταντήσει τους έλληνες πολίτες. Εσείς κυκλοφορείτε με τα κρατικά αυτοκίνητα και με τους οδηγούς σας και εμείς περιμένουμε σαν ζώα μέσα στη βροχή και στο κρύο και δεν μπορούμε να πάμε στα σπίτια μας και στις δουλειές μας

●  «Ζούμε μέσα στη φορμόλη και τα χημικά και σε ανθυγιεινό περιβάλλον χωρίς να παίρνουμε επιδόματα και ούτε έξτρα αμοιβές. Κατάντησαν τα νοσοκομεία χειρότερα από μαντριά». Είναι λόγια εργαζομένων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που ζουν καθημερινά σε χώρους του νοσοκομείου όπου υπάρχουν χημικά αλλά ποτέ δεν πληρώνονται υπερωρίες και δε παίρνουν επιδόματα. Πρόκειται για διοικητικούς υπαλλήλους.

●  Ο άλλος πήγε στο Νταβός και γύρισε γκαβός. Ο κοντός...

●  Πάμε τώρα στο ΚΑΤ. Εκεί κι αν υπάρχουν ελλείψεις επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Για παράδειγμα , τραυματιοφορείς κάνουν και την δουλειά του  νοσοκόμου.  Βάζουν γύψο σε ασθενείς οι οποίοι μεταφέρονται με κατάγματα στο νοσοκομείο και ξανατρέχουν να μεταφέρουν άλλους τραυματίες σε θαλάμους, που καταφθάνουν με ασθενοφόρα. Τι λέει για όλα αυτά ο κ. Λυκουρέντζος; 

Έχει κάνει ποτέ κάποια επίσκεψη στο ΚΑΤ ή σε άλλο νοσοκομείο της χώρας, να δει το δράμα που ζει ο κόσμος ;

●  Που θα πάει... Θα την βρω την λίστα Λαυρεντιάδη με τους δημοσιογράφους που τον...επισκέπτονταν.

●  Σας τα έλεγα, ότι οι δικαστικοί λειτουργοί και όργανα του ΣΔΟΕ  κάνουν σωστή δουλειά. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και συλλαμβάνονται τα χαμόγια και οι απατεώνες. Όπως το λέγαμε έτσι έγινε, έπεσαν στη φάκα τους ο Γιάννος Παπαντωνίου και ο Πέτρος Δούκας γιατί δεν δήλωσαν κάποια από τα οικονομικά τους στοιχεία στο πόθεν ισχύς, σύμφωνα με πληροφορίες.

●  Εσύ ρε φράγκα πόσα λεφτά έβγαλες από το χρηματιστήριο ;  
Πόσα έφαγες από γνωστούς επιχειρηματίες γιατί ως φραγκοφονιάς τους εκβίαζες όπως έντονα ακούγεται στην πιάτσα την δημοσιογραφική;

●  Ακούει στο όνομα Πάλλης και ξαφνικά έγινε μεγάλος επιχειρηματίας. Ποιος είναι ;   
Ψάχνουμε κι εμείς να μάθουμε.

●  Κύριε Στυλιανίδη, γιατί ακούγεται ότι απαξιώνεις την τοπική αυτοδιοίκηση; Θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία και φοβάμαι ότι το τράβηγμα του αυτιού σου, από τον Σαμαρά, δεν θα το γλιτώσεις, όπως δεν θα το γλιτώσουν και άλλοι συνάδελφοί σου, γιατί δεν έχουν παρουσιάσει κανένα έργο μέχρι τώρα, όπως ακούγεται στα πέριξ.

●  Από πού βγαίνει το όνομα Λαάρνη ;
Θα το μάθει κάποιος ανάλογα με το πόσα μηνύματα θα στείλει από την γειτονιά των γάτων.

●  Ήμουν ο πρώτος που κατήγγειλα από το Μέγκα την περίπτωση Λαυρεντιάδη και τον είχα παρομοιάσει μάλιστα, ως έναν νέο Κοσκωτά.  Μετά από καιρό, δυστυχώς,  δικαιώθηκα και ο κ. Λαυρεντιάδης συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού για κακουργήματα. 
Αυτόν τον καιρό έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου και κρατείται.
Η κατάστασή του, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι ιδιάζουσας μορφής λόγω προβλημάτων υγείας που έχει.  Οι χώροι στους οποίους κρατείται, δυστυχώς , δεν διαθέτουν τον απαραίτητο ιατρικό και άλλο κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να μπορεί ο κρατούμενος να εξυπηρετείται. Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε κρατούμενος στις φυλακές δικαιούται να εξυπηρετείται ανάλογα με τα προβλήματά του. 
Το ίδιο συμβαίνει με την περίπτωση Λαυρεντιάδη για τον οποίον ελπίζουμε ότι αρμόδιοι φορείς θα του προσφέρουν αυτά που δικαιούται ή ας τον στείλουν σε άλλους κατάλληλους χώρους με προσωπικούς περιορισμούς.

●  Καιρός :  Προβλέπω να βρέξει ανασχηματισμό ή εκλογές...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.