Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Σταθερά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να εγκλωβιστώ στα δίχτυα της πολιτικής σαβούρας — Δεν ψηφίζω τις σαβούρες που πριν από λίγες μέρες αποδοκίμασα



=== Το διεφθαρμένο και σάπιο καθεστώς των πρώην ή/και μεταλλαγμένων 300 τυράννων του αποδοκιμασθέντος κοινοβουλίου, ανασυντάχθηκε και ανασυγκροτήθηκε με τα ίδια διεφθαρμένα υλικά.
=== Η στάση που κράτησε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, στις εκλογές της 6-5-2012, ήταν τέτοια, που στραπατσάρισε σχεδόν το σύνολο του γνωστού διεφθαρμένου πολιτικού κόσμου. ...


=== Προσωπικά, θα ήμουν μεγάλος κόπανος, αν λόγω αδυναμίας των μικρών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων να συμμετάσχουν και στις εκλογές της 17-6-2012, «αναγκαζόμουν» να μαλακιστώ, «διαλέγοντας» τη μικρότερη σαβούρα, τον πιθανό λιγότερο …διεφθαρμένο. Είναι νόμος στη πολιτική, ότι αν δυναμώσεις και δώσεις μεγαλύτερο μερίδιο εξουσίας στο «λιγότερο κακό» τότε αυτομάτως μεγαλώνει και το ποσοστό της σαπίλας του.
=== Είμαι εναντίον του λευκού και της αποχής, γιατί η αποδοκιμασία πρέπει να καταγράφεται θετικά, αφού μόνο έτσι μπορεί να καθοριστεί μέσα σε ένα καλπονοθευτικό σύστημα η ήτα της διαφθοράς. Τα λευκά-άκυρα και η αποχή δεν λαμβάνονται υπόψη. Η καταψήφιση-αποδοκιμασία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΑ.Ο.Σ., ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ και γυρολόγων που ερωτοτροπούν και μπαινοβγαίνουν σε αυτά τα κόμματα με αποκόμματα, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.
=== Αν συμμετάσχει οποιοδήποτε άλλο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα, θα το ψηφίσω. Αν όχι, θα καταλήξω στο λευκό. Αφού οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές, θα ανακοινώσω και τη τελική μου επιλογή.
=== Δεν ψηφίζω ΝΔ, γιατί δεν θέλω να ξαναδώ Σαμαρά, Καραμανλή, Μπακογιάννη, Αβραμόπουλο, Βορίδη, Γεωργιάδη και όσους τους στηρίζουν και τους ακολουθούν.
=== Δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν θέλω να ξαναδώ Βενιζέλο, Παπανδρέου, Σαραγκούσσι, Νταλάρα, Γερουλάνο, Παπακωνσταντίνου, Παπαϊωάννου, Παπουτσή και όσους τους στηρίζουν και τους ακολουθούν. Τόση ανανέωση και πως να την αντέξω!!!!
=== Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, γιατί με βιτρίνα το μπέϊμπι-φέϊς του πεντοβολιστή Τσίπρα των τραπεζιτών, είναι μια κοινοπραξία καιροσκόπων και χωρίς καμία πραγματική ιδεολογία και χωρίς κανένα πραγματικό πρόγραμμα φιλολαϊκής διακυβέρνησης. Δείτε τι μαλακίες λέει ο μωρός και τι ο Δραγασάκης και όχι μόνο, για να καταλάβετε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κωλοτουμπιστές έχει για την εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρόαιμη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ δύναμη. Απλά, αν γίνει μέρος κυβέρνησης, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ….ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ «ΝΕΟ» ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
=== Δεν ψηφίζω ΚΚΕ, γιατί έχω πειστεί πλέον, ότι η Παπαρήγα εκτελεί ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ αποκοίμισης του λαού. Ούτε καν κλασική συνδικαλιστική συμπεριφορά δεν εκδηλώνει. Λέει αυτή και η κλίκα της, αραιά και που, μια ηλίθια διαπίστωση που τη βλέπουμε όλοι και απλά, απαιτεί ψήφους για να βγάλει περισσότερους βουλευτές και όχι για να βγάλει τον λαό από τη θέση θύματος της κρίσης. Ο νεολαίος που τα βρόντηξε πρις λίγους μήνες, είπε πολλές αλήθειες.
=== Δεν ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί ποτέ δεν υπήρξα νεοναζί ούτε φασίστας, και είναι κατάντημα για όποιον καταλήγει σε επισημοποίηση της χούντας και του βούρδουλα. Ότι έκανε ο αλήτης Καρατζαφέρης θα κάνει και ο Μιχαλολιάκος και η συμμορία του, με όση πολιτική δύναμη αποκτήσουν.
=== Επίσης κατάντημα για κάθε ψηφοφόρο, είναι η επιλογή κομμάτων, στα οποία συμμετέχουν γυρολόγοι σαν τον Μάνο, σαν τον Καζάκη, σαν τον Βαλλιανάτο, σαν την Κατσέλη, σαν τον Καστανίδη. Δεν ψηφίζω κρυπτοφασίστες σαν τους …αριστοκράτες μασόνους του Τζήμερου.
=== ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.