Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Σαμαράς και Κουβέλης καλύπτουν τις ποινικές ευθύνες του συνεταίρου τους Βενιζέλου [Διαβάστε το "Σχόλιο του Ιστοχώρου μας"

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ:

ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως συνένοχοι για τη συγκάλυψη της διαφθοράς Σαμαράς και Κουβέλης καλύπτουν απόλυτα τις ποινικές ευθύνες του συνεταίρου τους στην εξουσία Βενιζέλου. 
Ο Σύριζα, ενώ το μεσημέρι αναφερόταν – ορθώς - στις ποινικές ευθύνες Παπανδρέου, το βράδυ πραγματοποίησε την πλέον θεαματική κυβίστηση. Εξαίρεσε τον πρωθυπουργό του μνημονίου και του ΔΝΤ από την πρότασή του για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Η βρωμιά και η δυσωδία της «λίστας Λαγκάρντ έχουν καλύψει ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, από τη συγκυβέρνηση μέχρι τη δήθεν αντιπολίτευση της αριστεράς. Οι υπόγειες διαδρομές, οι δοσοληψίες και τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια που παίζει ο Σύριζα από την ημέρα που μυρίστηκε εξουσία είναι πλέον ολοφάνερα.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των Παπανδρέου, Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου. Είναι φύσει αδύνατο να μη γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός της χώρας για την έλευση της λίστας Λαγκάρντ και για τις βρώμικες παρεμβάσεις Παπακωνσταντίνου σε αυτή. ...
Επειδή ο κανονισμός της βουλής απαιτεί 30 βουλευτές για την έγκριση της σχετικής πρότασης και η κοινοβουλευτική μας ομάδα διαθέτει 18, καλούμε όλους αυτούς τους βουλευτές που ψιθυρίζουν για τις ευθύνες Παπανδρέου να συνυπογράψουν την εν λόγω πρόταση. Ας είναι αυτό το πρώτο βήμα για ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικό της χώρας από τους απατεώνες και τους διεφθαρμένους.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η συγκυβέρνηση κάνει δώρο στη Χρυσή Αυγή τη δυνατότητα να μοιάζει ορθολογική και «μαχητική» ενάντια στη διαφθορά και τη συγκάλυψη της. Μετά θα στήνουμε πάνελ και θα γράφουμε άρθρα για το γιατί έγινε «εμπορικός» ο φασισμός...

Σχόλιο Ιστοχώρου: Εμείς προβλέψαμε πολύ νωρίς ότι ο σύνδεσμος Χ.Α. θα έχει άνοδο και μάλιστα με διψήφια ποσοστά. Η κατάσταση στη χώρα οδηγείται σε πολιτική εκτροπή, προς ποια κατεύθυνση ακόμη δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ο πανικός της τιμωρίας πολιτικών επιλογών έχει κριθεί εκλογικά, παρά την απεγνωσμένη διάσωση της ανίερης συμμαχίας (θέσεων και προγραμμάτων) των τρικομματικών συνεταίρων. Αυτό που παραμένει σε εκκρεμότητα είναι η απόδοση ποινικών ευθυνών στους πολιτικούς αμοραλιστές, αν όχι ενσυνείδητους προδότες και επίορκους ανθέλληνες, που ξεπούλησαν αυτή την περίφημη ιστορική χώρα, πλούτου και πολιτισμού και εξευτέλισαν την τιμή και την αξιοπρέπεια των κατοίκων της.
Υπάρχει ετικέτα: "Το πρόβλημα είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο" και δεν την επιλέξαμε τυχαία.
Όπως και δεν έχουμε γράψει τυχαία και το ότι η επικράτηση ακραίων αντιλήψεων θα είναι ζημιογόνες στην παραπέρα πορεία της χώρας.
Η επιλογή των πολιτών της Χ.Α. είναι όντως επιπόλαιη και θυμίζει μέρες πριν του 1967, όταν σε αντίστοιχες συνθήκες κάποιοι φώναζαν: "Έναν λοχία... να μας σώσει"(δείτε σχετικό σύνδεσμο).
Μέσα στην πολιτική δημοκρατική συσκότιση της ατιμωρησίας και της κατάργησης της εθνικής μας κυριαρχίας, του κράτους ισονομίας, ισηγορίας  και των λαϊκών διεκδικήσεων ήρθε και η καρκινογόνος αιθαλομίχλη των εστιών των νεόπτωχων ελλήνων. Οι τροικανές αποφάσεις του "άρθρου μόνου" και των φορομπηχτικών χαρατσιών μέλλει θα οδηγήσουν τους πολίτες σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Όταν εκδίδονται άμεσα και εκτελούνται αστραπιαία οι "Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου - άρθρου 44.1" από τις ντιρεκτίβες των Μνημονίων μία λίστα των (φερόμενων ως) "ληστών" παραμένει για χρόνια καταχωνιασμένη στα συρτάρια κάποιων ανεγκέφαλων πολιτικών και εγκάθετων ή διορισμένων δημόσιων λειτουργών.  
Προσπαθούν να περιορίσουν τις λίστες σε μία, τη στιγμή που έχουν καταχωνιαστεί ή αποκρυβεί και τόσες άλλες με πολλά περισσότερα ονόματα και διευθύνσεις και μέσα σε όλα αυτά συνεχίζονται οι σπατάλες, οι εξοπλισμοί και τα ρουσφέτια ημετέρων.Οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων με τα ποσοστά του 2009 τη στιγμή που τα τότε (λεγόμενα) κόμματα εξουσίας χρωστούσαν και εξακολουθούν να χρωστούν πολλά εκατομμύρια ευρώ, χωρίς οι υπευθυνοι διαχειριστές (πρόεδροι και ταμίες) να συλλαμβάνονται.
Η πτωχοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός όπως και η πτώχευση του κράτους πρόνοιας, εργασίας και ικανοποίησης των βιοτικών αναγκών μεγαλης μερίδας συμπολιτών μας στα λεγόμενα συσσίτια της φιλανθρωπίας και όχι από τα ταμεία αλληλεγγύης του κρατικού μηχανισμού ο οποίος εισπράττει το αίμα και τον ιδρώτα μας για να πληρωθούν τα άγριεμένα κοράκια των αγορών και των τοκογλύφων τραπεζιτών.
Για όλους αυτούς τους λόγους οι ακραίες φωνές της Χ.Α. θα δυναμώνουν και ίσως μια αποφράδα ημέρα καταστούν και ρυθμιστές, αν όχι κυβερνήτες σε αυτή την πολύπαθη χώρα.  
Οι πολιτικές παλινδρομήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.ΕΚΤ και οι "πρόθυμοι" των βολεψάκηδων  ακολούθων των σχημάτων ή κομμάτων εξουσίας, όταν κάποια μέρα ξυπνήσουν από τον ύπνο του μικρο συμφέροντος... ίσως να είναι πολύ αργά για δάκρυα...

Νάσος

. ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.