Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κατρακύλα και ξεπεσμός χωρίς όρια!



Γράφει ο Δευκαλίων
Αντιγράφουμε από την ειδησεογραφία (www.newsbomb.gr)
«Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα βρέφος μόλις 33 ημερών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με συμπτώματα ασιτίας.
Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο όταν ο παιδίατρος του Νοσοκομείου Λέρου ενημερώθηκε για ένα επείγον περιστατικό που αφορούσε βρέφος 33 ημερών, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας.
Οι γιατροί ενημέρωσαν ως όφειλαν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και το βρέφος διεκομίσθη με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το βρέφος γεννήθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3,5 κιλά. Όμως, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα 3 κιλά»
Όταν είσαι άνθρωπος και διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις δεν έχεις καμία διάθεση ούτε να γράψεις ούτε να πεις τίποτε.
Μοναδική εξαίρεση όσοι έφεραν την χώρα και τον λαό σε αυτή την κατάντια. Αυτοί ασχολούνται με την δικαίωση της πολιτικής τους, με τους στόχους του...
μνημονιακού προγράμματος, με τις αποκρατικοποιήσεις, με τις επενδύσεις κ.λπ.
Φυσικά, το ότι πεθαίνουν βρέφη από την πείνα δεν τους απασχολεί. Έσπευσαν άλλωστε να μας ενημερώσουν ότι έφταιγε η μάνα που δεν έδινε φαγητό στο βρέφος.
Η στήλη θα αποδεχθεί για λόγους οικονομίας συζήτησης κι αυτήν την εκδοχή. Ποιος όμως οδήγησε την Ελληνική Κοινωνία στον βαρβαρισμό που παράγει τέτοια φαινόμενα όπως το προαναφερόμενο;
Κατρακύλα και ξεπεσμός χωρίς όρια!


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.