Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Νέες αμετροέπειες στο βιβλίο του Σημίτη "Ο εκτροχιασμός"

.
Σχετικό: Ο Σημίτης (εξακολουθεί να) αποθεώνει… το έργο του - Που είσαι Μαλβίνα να του τα πεις!!!

Ηδη από το αυτί του νέου βιβλίου του Κώστα Σημίτη, μου ήρθε ναυτία. Ο γνωστός τόνος: του απόμακρου σοφού που σπαράζει για την πτώση της Ελλάδος, αν και αυτός ορθά προειδοποιούσε. Δεν ξέρω αν προσποιείται έναν ρόλο, ή τον πιστεύει κιόλας. Αλλά το ανέκδοτο, δεν έχει πλάκα πια -σε τέτοιους καιρούς. Να το θυμήσουμε λοιπόν ξανά:
Ο Σημίτης ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας επί 8 νοσηρότατα χρόνια: 1996-2004. Πολλά από τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα στο βυθό, συνέβησαν τότε. Άνοιξε διάπλατα τις πύλες του Χρηματιστηρίου στους χειρότερους των Ελλήνων και με τη χαμογελαστή του ανοχή εξαπατήθηκαν εκατομμύρια απλών ανθρώπων.
Προετοίμασε την εγκληματική Ολυμπιάδα. Είχε αρχαγγέλους του τον Τσουκάτο και τον Πανταγιά. Μοίραζε χρήμα όταν μαίνονταν ανεξέλεγκτα τα δημόσια έργα -Mετρό, τραμ, αεροδρόμιο, Γέφυρα Ρίου, Ολυμπιακό Στάδιο, Αττική Οδός, Εγνατία - δικός του υπουργός ήταν και ο Τσοχατζόπουλος!
Τις πρωτοχρονιές του τις πέρναγε στο Cosmos με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Την Μαλβίνα Κάραλη την εξόντωσε, επειδή του έκανε κριτική απο το ημικρατικό Mega. ...


Και άλλα, σημαντικά και λιγότερο σημαντικά, ων ουκ έστιν αριθμός. Ο ίδιος, έχει ευγενική, μειλήχια εικόνα. Και μετρημένη, αστική ζωή. Πράγματα τα οποία σε κάνουν να πιστεύεις ότι πιθανόν αυτός δεν έκλεψε. Υπάρχει διαφορά όμως από το να διεκδικεί τον ρόλο του υπεράνω κριτή. Η διαφθορά έχει μεγάλο μερίδιο και στις δικές του κυβερνήσεις. Κλέφτες ζεστάθηκαν και στο δικό του κόρφο -συνειδητότατα. Αν έπρεπε να κανει κάτι, έπρεπε να το κάνει τότε. Και όχι να φωτογραφίζεται κάτω απο μουριές συγγράφοντας για την αργοπορημένη σωτηρία μας. Είναι σκανδαλώδες, αλλά στην Ελλάδα, αυτοί που θα έπρεπε να σωπαίνουν, είναι λαλίστατοι. Μοιάζει με την ανάγκη που κάνει τους εγκληματίες να γυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.