Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το έγκλημα είναι καταγεγραμμένο και στοιχειο- θετημένο - [Ακούστε τα αλλεπάλληλα "ΓΙΑΤΙ" που καίνε Βενιζέλο και Σία]

«Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αναδεικνύει τη διγλωσσία, την υποκρισία εκείνων που είχαν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας στην πιο κρίσιμη μεταπολιτευτική περίοδο» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας ότι τα εγκαλούμενα πρόσωπα, την ίδια ώρα που ζητούσαν την ψήφο των βουλευτών για αδυσώπητα φορολογικά μέτρα, κρατούσαν στην ιδιωτική τους κατοχή το CD, αποκρύπτοντας το επιμελώς από το κοινοβούλιο και από τους βουλευτές που ρωτούσαν και εισέπραξαν ψευδείς απαντήσεις
«Απέκρυψαν από το κράτος, το κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό ότι υπήρχε στην κατοχή τους αυτό το αρχείο για την εισροή χρημάτων και κονδυλίων. Το κράτος ζημιώθηκε και το δημόσιο συμφέρον υπονομεύθηκε. Το έγκλημα είναι καταγεγραμμένο και στοιχειοθετημένο» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


«Γιατί δεν θέλετε να απαντηθούν και να ερευνηθούν όλα τα ζητήματα με τη συμπεριφορά των κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου;» τόνισε η κα Κωνσταντόπουλου και προειδοποίησε πως όσοι δεν ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής και των δύο σε προανακριτική επιτροπή εντάσσουν τους εαυτούς τους σε μια άλλη λίστα, τη λίστα όσων συγκάλυψαν εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.