Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η «κουτοπόνηρη» τακτική των παγκοσμιοποιητών... και η «Τρομοκρατία» που στόχο έχει…την κατατρομοκράτηση του ίδιου του ελληνικού λαού

Ο ενεργειακός ανταγωνισμός και η κρίση στην Μέση Ανατολή έχουν αυξήσει την γεωστρατηγική σημασία της χώρας, κάτι που είχαμε έγκαιρα προβλέψει. Το ΔΝΤ, που πίσω του κρύβονται συμφέροντα του παγκόσμιου συγκεντρωτισμού, παραδέχεται «φωναχτά» τα «λάθη» του και ομολογεί ότι έσπρωξε την Ελλάδα στον δρόμο της ύφεσης και της ανέχειας.
Το «mea culpa» δεν ειπώθηκε, βέβαια, επειδή ξαφνικά οι υπάλληλοι του ΔΝΤ αντιλήφθηκαν τα σφάλματά τους. Απλά η τακτική των καθυστερήσεων, που βασίζεται στην εναλλαγή των συναισθημάτων, συνεχίζεται. Μάλιστα δεν παραλείπουν να προετοιμάζουν τους Έλληνες για νέα μέτρα στο μέλλον, προκειμένου να τους κρατούν απογοητευμένους και φοβισμένους, άρα αδρανείς.  
Ο κίνδυνος να ανακάμψει η Ελλάδα και μέσω μιας νέας πολυδιάστατης πολιτικής να απεμπλακεί σε κάποιο βαθμό από την μονόπλευρη κηδεμονία της Δύσης, κινητοποιεί τα περιφερειακά όργανα της παγκόσμιας διαπλοκής. Στόχος μια νέα δυναμική παρέμβαση στα εσωτερικά δρώμενα της χώρας. Προς αυτήν την κατεύθυνση και οι τρομοκρατικές ενέργειες, με στόχο τον εκφοβισμό των πολιτών αλλά και την προειδοποίηση των όποιων δυνάμεων επιθυμούν ενεργοποίηση των γεωπολιτικών ατού της χώρας και απεμπλοκή από την πολιτική της οικονομικής υποδούλωσης των Ελλήνων. ...


mall vomva«Τρομοκρατία» που στόχο έχει…την κατατρομοκράτηση του ίδιου του ελληνικού λαού
Άλλη μία έκρηξη, αυτή τη φορά στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι.
Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες  ανάλογων ενεργειών, οι οποίες όμως δεν μας πείθουν ότι συσχετίζονται με τις όποιες διεκδικήσεις του ελληνικού λαού ήτην προώθηση των συμφερόντων του.
Αβίαστα λοιπόν εξάγεται το συμπέρασμα ότι παρόμοιες ενέργειες στοχεύουν στην κατατρομοκράτηση του ίδιου του ελληνικού λαού, προκειμένου να παραμείνει αδρανής και υποταγμένος, υποφέροντας αδιαμαρτύρητα την εξουθένωσή του.
Ποιος εξυπηρετείται από αυτήν την κατάσταση δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος.
Εμείς δεν έχουμε παρά να επαναλάβουμε την χιλιοειπωμένη φράση: «Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες» και παραμείνετε όρθιοι.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.