Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

kalami.net: Η συγκυβέρνηση ''τελείωσε'' ουσιαστικά, 17 Ιανουαρίου '13.

Πως η εντυπωσιακά έξυπνη τακτική ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (με... αμερικάνικες μεθόδους και το διαδίκτυο), ''ξεγύμνωσε'' την συγκυβέρνηση και την παρουσίασε ''γυμνή'' στον λαό και ειδικά στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε την χαριστική βολή στην συγκυβέρνηση, με την δήλωσή του στην Βουλή, ότι, διατηρεί στο σπίτι του ''απόρρητα έγγραφα του Πεντάγωνου, σχετικά με την αμυντική διάταξη της Ελλάδας''.
'Ενας ακόμα -μεγάλος- διασυρμός γιά το Κοινοβούλιο, με τον τρόπο ψηφοφορίας και τις 4 κάλπες.

 Την πρώτη φορά ήταν το αίτημα γιά εξεταστική ''πως φτάσαμε στο Μνημόνιο'', ζήτημα γιά το οποίο είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός προεκλογικά, αλλά στην Βουλή ψήφισε... εναντίον. Τώρα, ήταν με την ''λίστα Λαγκάρντ'', αλλά γιά πρώτη φορά στην ιστορία, σχεδόν όλα τα (ιντερνετικά) blogs και ενημερωτικά sites στην Ελλάδα, κατά λάθος ή εξεπίτηδες, έδωσαν την δυνατότητα στο αναγνωστικό τους κοινό, να δει μαζικά την συνεδρίαση στην Βουλή 17 Ιανουαρίου '13. Από κοντά και ΟΛΑ τα ''κανάλια'', 'Ετσι, ο λαός, σχημάτισε άμεση, καθαρή γνώμη γιά την εντυπωσιακή ελαφρότητα-ανικανότητα, τον ''καφρισμό'' και την ανευθυνότητα των διαπλεκόμενων ''εθνοπατέρων'' (κομμάτων εξουσίας) -σε... πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση- και την τακτική τους να ''κουκουλώνουν'' διαχρονικά σκάνδαλα. Η συγκυβέρνηση, βασισμένη παραμονές μόνο στα αναξιόπιστα ''μαγαζάκια'' μεγαλο- κάναλα και σε ''κονδυλοφόρους'', που στο παρελθόν ''ταίζονταν'' από μυστικά και φανερά κονδύλια, έχασε. 'Εχασε και μέσα, αλλά και έξω από την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα, στην πράξη, ότι δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από το διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο παρελθόν της, ακόμα και σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης. 'Oτι είναι ανίκανη να κάνει οτιδήποτε σοβαρό. Η δε ηλιθιότητα να ρίχνει ψήφο ΜΟΝΟ σε μία κάλπη, ήταν το αποκορύφωμα... Η συγκυβέρνηση ''τελείωσε'' ουσιαστικά, 17 Ιανουαρίου '13.

(Αύριο, ανάλυση, συμπεράσματα, εκτιμήσεις, βλέποντας τηλεοπτικά σχεδόν όλη την συνεδρίαση, εκτός Ελλάδας)


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.