Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Κι εγώ θα έβαζα γκαζάκια αν σας άκουγα» (video)


O παρουσιαστής του  Μega  κ. Γιώργος Οικονομέας επιτέθηκε σήμερα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθακη με αφορμή την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε σήμερα ο δημοσιογράφος, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν έξω από το σπίτι του γκαζάκια.
«Είμαστε υπό καθεστώς τρομοκρατίας από τα στελέχη σας, κι εγώ θα έβαζα γκαζάκια αν σας άκουγα», είπε ο κ. Οικονομέας απευθυνόμενος στον κ. Σταθάκη.
«Δεν θα μπω στον πειρασμό να απαντήσω δημόσια. Το μόνο που έχω να πω δημοσίως, χωρίς να είμαι ιδιαιτέρως ατρόμητος, είναι πως το μόνο που με τρομοκρατεί πραγματικά είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι... Ότι σκέφτονται πως θα αλλάξουν τον κόσμο με τέτοιου είδους ενέργειες ή παίζουν παιχνίδια που δεν μπορώ να καταλάβω. Εμένα ούτε με φυλάνε, ούτε θέλω προστασία, αλλά να την πληρώσει κάποιος άσχετος είναι γελοίο», ανέφερε ο κ. Οικονομέας:

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.